1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2014 16:01

Ψωμά: «Πολύ καλύτερα τώρα που είμαστε... κομπλέ»

H Aλεξάνδρα Ψωμά μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ για το βραβείο της πολυτιμότερης για την 9η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, τονίζοντας πως παιχνίδι με παιχνίδι το Μαρκόπουλο θα δείχνει καλύτερο πρόσωπο.
«Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω τον τίτλο της MVP και τον αφιερώνω στην ομάδα και στις συμπαίκτριες μου», είπε η διεθνής με την Εθνική Νεανίδων ακραία, η οποία έμαθε τα ευχάριστα νέα λίγο μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων της στο Λύκειο Βούλας (είναι μαθήτρια της 3ης Λυκείου).

«Το παιχνίδι με το Ανατόλια ήταν σημαντικό και όλες μας σκεφτόμασταν ότι έπρεπε να το πάρουμε για να ανασάνουμε βαθμολογικά. Αυτό ισχύει και για τα δύο επόμενα ματς με Μακεδόνες, Ηρακλή, όπου θέλουμε τις νίκες για να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη και στο δεύτερο γύρο να παίξουμε ακόμη καλύτερα», τόνισε η Αλεξάνδρα και συμπλήρωσε: «Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο με συνεχόμενες ήττες, αφού μας κόστισαν οι απουσίες τριών βασικών αθλητριών. Κυρίως η απουσία ης Κάρπεντερ μας είχε αποσυντονίσει αφού είναι μια εξαιρετική πασαδόρος, αλλά τώρα που είμαστε κομπλέ παίζουμε πολύ καλύτερα».

Τα υπόλοιπα την επόμενη εβδομάδα όταν θα βρεθεί στο ‘Ioannis hair & beauty team’.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ