1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2014 20:53

Πρωτοψάλτης: «Μέρα με τη νύχτα»

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, μετά από μία εκπληκτική χρονιά στην Κηφισιά. Ο διεθνής ακραίος αναφέρθηκε στην προ διετίας διοίκηση και την τωρινή που τις χαρακτήρισε μέρα με τη νύχτα, ενώ κράτησε χαμηλά τον πήχη.
«Είμαι ικανοποιημένος που γύρισα στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση είναι μέρα με τη νύχτα σε σχέση με πρόπερσι που έπαιζα στην ομάδα. Η οργάνωση είναι πολύ καλή και σιγά σιγά κερδίζει την εμπιστοσύνη των αθλητών και προπονητών», είπε αρχικά ο κορυφαίος ακραίος της περσινής χρονιάς για να συνεχίσει «πρώτα απ'όλα θέλουμε να αποφύγουμε τις... περιπέτειες και σιγά σιγά να μπορέσουμε να ανέβουμε επίπεδο, και ό,τι καλύτερο έρθει είναι δεκτό».

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο και τίποτα δεν είναι εύκολο. Είναι ανάλογα πως θα τα φέρει η τύχη. Αν είσαι καλός και αγωνίζεσαι σωστά, η τύχη θα είναι μαζί σου».

Για το δέσιμο μεταξύ των παιχτών: «Από τη πρώτη μέρα. Προσωπικά άργησα μία εβδομάδα να έρθω και η αλήθεια είναι το κλίμα το περίμενα διαφορετικό. Είναι πολύ καλό αυτό και ελπίζω θα συνεχιστεί».

Τέλος ο Θανασής Πρωτοψάλτης έστειλε ένα μήνυμα στο κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα μας υποστηρίξουν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει. Θέλω να είναι ευχαριστημένοι από εμάς και εμείς από αυτούς».

Media

4 σχόλια

  • Comment Link NAΑΥΡΧΟΣ13 Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 16:31 posted by NAΑΥΡΧΟΣ13

    καλε μου φιλε στο χωριο μου λενε οποιος θυμαται τα παλια είναι παλιάνθρωπος φυσικα δεν λεω ότι εισαι τέτοιος σε καμοια περιπτωση αλλα μην στέκεσαι σε μεμονομενα περιστατικα πανω στην ενταση του αγωνα μπορει να υποθουν πολλα

  • Comment Link παναθα13 Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 09:34 posted by παναθα13

    ξερει κανεις να απουντησει αν θα γινουν φιλικα στη μνημη του δημητρη μουρτου όπως εγιναν περυσι ?

  • Comment Link Νίκος13 Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 21:38 posted by Νίκος13

    Πάνω στην ένταση του παιχνιδιού μπορεί να προκληθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Ό,τι έγινε, ανήκει στο παρελθόν.

  • Comment Link ΠΑΟ Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 18:42 posted by ΠΑΟ

    Θανάση μου, ζώ γιά νά απολαύσω τούς ίδιους "φιλάθλους" πού πέρσυ σού πετούσαν μπουκάλια μέ νερό, καίσού έβριζαν τήν οικογένεια, φέτος νά σέ επευφημούν καί νά σέ χειροκροτούν!.Ελλαδάρα αθάνατη.Καλή πορεία σέ σένα καί στήν ομάδα μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ