1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2014 21:38

Ρούσης: «Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί» (video)

Ο Γιώργος Ρούσης συνεχίζει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού και μιλώντας στο volleynews.gr, έθεσε ως στόχο μία καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή.
«Ακόμα είμαστε στη φάση που φτιάχνουμε την ομάδα. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να δεθούμε γιατί έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα. Θέλουμε να δείξουμε μία ομάδα που θα παίζει καλό βόλεϊ, που να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί, να πετύχουμε κάτι παραπάνω και από κει και πέρα θα δείξει».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Πάντοτε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα μιλάμε με την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ και το κυριότερο για να δεις τις δυνατότητές τους, πρέπει να τις δεις στο γήπεδο. Σαφώς είναι μία ομάδα που ξεχωρίζει (Ολυμπιακός), είναι 2-3 που πλησιάζουν, η ΑΕΚ είναι ερωτηματικό και στη συνέχεια θα δούμε».

Για το πρώτο φιλικό: «Ήταν απλώς ξεμούδιασμα, είδα την ομάδα μου κεφάτη, ήθελε να παίξει και αυτό ήθελα να δω».

Για το δέσιμο της ομάδας λόγω των αλαλγών στο ρόστερ: «Δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι και θα δέσει γρήγορα. Σε σχέση με πέρυσι οι αλλαγές είναι λιγότερες και θα δέσει πιο γρήγορα σε σχέση με πέρυσι».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ