1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-09-2014 19:32

Ανδρεόπουλος: «Κάτι χτίζεται στον Παναθηναϊκό»

Για την απόφασή του να επιστρέψει σαν προπονητής στον Παναθηναϊκό, για την ομάδα που χτίζεται αλλά και την επιστροφή του Σωτήρη Πανταλέοντα, μίλησε στο volleynews.gr ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στο περιθώριο της παρουσίασης και του Αγιασμού των πρασίνων.

 

«Η απόφασή μου να γυρίσω στον Παναθηναϊκό περιείχε σε πολύ μεγάλο βαθμό, επαγγελματισμό. Ήταν μια επαγγελματική απόφαση και όχι συναισθηματική, ακριβώς γιατί είναι η ομάδα που προέρχομαι.

Είναι πολύ δύσκολο για τους φιλάθλους και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να τον βλέπουν να μην μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Παναθηναϊκός κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα σε πολλά επίπεδα και πιστεύω ότι τα βγάλει εις πέρας. Ένα από τα επίπεδα αυτά είναι και το αγωνιστικό. Και εκεί τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Οι προϋπολογισμοί, τόσο οι αγωνιστικοί, όσο και οι οργανωτικοί είναι πάρα πολύ σφιχτοί. Προσπαθήσαμε πολύ και κάναμε ό,τι ήταν δυνατό.

Σαν στόχο μπορούμε να βάλουμε την αποφυγή των πλέι άουτ. Δεν θέλουμε να τραβήξουμε, αυτά που τράβηξε ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη διετία. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ξέρω ότι δεν είναι τόσο εύηχο στα αυτιά του κόσμου, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός. Βλέπω ότι κάτι χτίζεται στην ομάδα και μου αρέσει πολύ.

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το ποιος είναι ο Σωτήρης Πανταλέων ως αθλητής. Νομίζω ότι η απόφαση του Σωτήρη να επιστρέψει είναι πιο συναισθηματική από την απόφαση που πήρα εγώ, αλλά δείχνει ότι κάτι έχει αρχίσει και χτίζεται. Με κάποιο τρόπο ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε την εμπιστοσύνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ