1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
15-03-2014 23:26

Μόνο στο τέλος αντιστάθηκαν οι Ίωνες με τον Παναθηναϊκό

Άλλη μία μεγαλη νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός που κέρδισε 3-0 τους Ίωνες στην Κυψέλη για την 21η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. 

Οι Ίωνες έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά και πήγαν να παίξουν ένα χαλαρό παιχνίδι απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό, ο οποίος μετρά τις μέρες για να αγωνιστεί στο Final-4 του Κυπέλλου. 

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά και έδειξε πως θα έχει το προβάδισμα μέχρι το τέλος διατηρώντας μία σταθερή διαφορά. Η ίδια εικόνα και στο δεύτερο, όπου μόνο για λίγο κατάφεραν να πλησιάσουν οι Ίωνες, κάτι που δεν επέτρεψαν να γίνει πρόβλημα οι παίκτριες του Γιώργου Ρούση. Στο τρίτο σετ τα κορίτσια του «τριφυλλιού» χαλάρωσαν και έδωσαν την ευκαιρία στις αντίπαλες να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν. Οι Ίωνες έφτασαν δύο φορές κοντά στο να κάνουν το 2-1, αλλά το σετ τελείωσε 25-23 και 3-0 υπέρ του Παναθηναϊκού. 

«Πήραμε τη νίκη που θέλαμε για να εξασφαλίσουμε και τυπικά την παρουσία μας στα πλέι οφ. Μετά από τα δύο πρώτα σετ, όπου ήμασταν αρκετά καλοί, στο τρίτο χαλαρώσαμε λίγο, αυτό ήταν ως ένα βαθμό φυσιολογικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις κοπέλες γιατί κατάφεραν μέσα σε μία δύσκολη χρονιά να πετύχουν όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Ως Παναθηναϊκός, όμως, δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο. Πάμε στα πλέι οφ για ό,τι καλύτερο, όπως και στο Final-4 του Κυπέλλου», δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης. 

Τα σετ: 25-15, 25-13, 25-23 

Διαιτητές: Πρέντζας-Οικονόμου Β., Τσιντομηνάς

1 σχόλιο

  • Comment Link aek21 Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 13:01 posted by aek21

    Χρήστου. Παιχτάρα. Τέλος!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ