1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
15-03-2014 23:04

Παραλίγο να τους κάνει «Χαλάστρα»

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το παιχνίδι μεταξύ των Μακεδόνων Αξιού και ΕΟ Σταυρούπολης για την 21η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, νικήτρια του οποίου ήταν η ομάδα των Μακεδόνων. 

Μπορεί ο ΕΟ Σταυρούπολης να έχει ήδη υποβιβαστεί αφού μετρά μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, και οι Μακεδόνες Αξιού να έχουν εξασφαλίσει μία εύκολη παραμονή και μία καλή θέση, αυτό όμως δεν σήμαινε πως τα πράγματα ήταν εύκολα για τους δεύτερους. Σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον οι δύο ομάδες έπαιξαν με όλα τους τα όπλα και προσέφεραν θέαμα σε όποιον τον παρακολούθησε. 

Όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-0. Η Σταύρούπολη δεν άργησε να ισοφαρίσει, οι Μακεδόνες πέρασαν ξανά μπροστά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα καταπλητικό τέταρτο σετ και το παιχνίδι πήγε στο τάι μπρέικ. Εκεί η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη παρότι πιέστηκε αρκετά, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 15-13 και μαζί δύο βαθμούς. 

Τα σετ: 25-23, 21-25, 25-22, 19-25, 15-13

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ.-Κάλλης, Τσοπάνογλου

Ο τεχνικός της Σταυρούπολης, Δημήτρης Σολκίδης, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε καλά στο τάι μπρέικ σε ένα ματς που είχε αρκετή ένταση από την αρχή μέχρι το τέλος. Εμείς είχαμε θέληση, παίξαμε καλά, αλλά... δεν μας ήθελε. Έχουμε και κάποια παράπονα από τη διαιτησία, ειδικά στους τελευταίους πόντους των σετ, αλλά στον αθλητισμό, υπάρχει πάντα και αυτός ο παράγοντας. Εμείς είδαμε ότι ο αντίπαλος που προερχόταν από ένα μεσοβδόμαδο ταξίδι στη Νάξο, ήταν κουρασμένος, πιστέψαμε στη νίκη και πλέον θα πάμε να την πετύχουμε στο γήπεδο μας την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Μαρκόπουλο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ