1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
12-03-2014 23:59

Μανώλης Ρουμελιώτης:«Δεν αφήσαμε περιθώρια αμφισβήτησης» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Μανώλης Ρουμελιώτης μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί των Ιώνων με 3-0. Ο τεχνικός της Ένωσης μεταξύ άλλων δήλωσε πως η ομάδα του δεν άφησε περιθώρια να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα τους από τον αντίπαλο. 

«Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι από άποψη δυναμικότητας, αλλά διαχείρισης του δικού μας ρόστερ. Υπάρχει κούραση στην ομάδα, και συνεχόμενα παιχνίδια τα οποία ήταν πολύ δύσκολα, αλλά θέλαμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο. Πιστεύω ότι αυτό το καταφέραμε. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας στο σερβίς, κάτι που είναι το όπλο μας στα τελευταία παιχνίδια. Δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την ανωτερότητα μας. Είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποιο ροτέσιον στο ρόστερ, έτσι ώστε να ξεκουραστούν τα κορίτσια, και κάποια άλλα να πάρουν χρόνο συμμετοχής που θα είναι πολύτιμος για τη συνέχεια. Χρειαζόμαστε να έχουμε 12 ετοιμοπόλεμες αθλήτριες για τη συνέχεια που ακολουθεί».

Φιορέλα Μάλο

Media

)

1 σχόλιο

  • Comment Link aekfan Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 06:43 posted by aekfan

    Κάτι κάνουμε!
    Έλα στην ΑΕΚ Χρήστου παιχτάρα !

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ