1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
12-03-2014 23:41

Γιώργος Ρούσσης:«Στόχος μας στο Κύπελλο η κατάκτηση του τίτλου» (video)

Στο volleynews.gr μίλησε ο Γιώργος Ρούσσης, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή με 3-0 στην Κυψέλη. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έδωσε αισιόφοξο μήνυμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ δήλωσε πως όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες, έτσι και για τη δική του στόχος στο Κύπελλο είναι η κατάκτηση του τίτλου. 

«Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά. Το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό, όπως φυσιολογικό ήταν και οι αθλήτριες μου να μην έχουν τόσο καλή απόδοση, λόγω της παρατεραμένης αποχής που είχαμε για δύο εβδομάδες. Κρατάμε ότι πήραμε τη νίκη και ότι μπόρεσα να βάλω παίκτριες που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε. Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με νίκες, αφενός για να εξασφαλίσουμε τα πλέι όφ, εφετέρου για να κρατηθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Στόχος των τεσσάρων ομάδων που θα πάμε εκεί είναι να πάρουμε τον τίτλο».

Η ακραία του Παναθηναϊκού, Αποστολία Νούσια, δήλωσε: «Ήταν ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι αγωνιστικά γιατί ο Ηρακλής δεν κατέβηκε πλήρης. Συνεχίζουμε να κοιτάμε το πρωτάθλημα στο οποίο θέλουμε να είμαστε μέσα στην τετράδα, και μετά κοιτάμε και το Κύπελλο που είναι ο επόμενος στόχος μας». 

Φιορέλα Μάλο

Media

)

)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ