1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
13-03-2014 00:14

Μάρκος Κωβαίος:«Κάναμε 21 λάθη» (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο Μάρκος Κωβαίος μετά την ήττα των Ιώνων από την ΑΕΚ. Ο προπονητής των Ιώνων έδωσε θετικό μήνυμα για τη συνέχεια. 

«Ουσιαστικά παίξαμε δύο σετ. Προσπαθήσαμε και μπήκαμε στο παιχνίδι μέχρι το 19. Απ εκεί και πέρα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε την υπέρβαση, να περάσουμε και να τελειώσουμε έστω κάποιο σετ θετικά. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνουμε 21 λάθη. Από τις αγωνιστικές που έχουν μείνει περιμένουμε να έχουμε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα». 

Φιορέλα Μάλο

Media

)

3 σχόλια

  • Comment Link Άρης Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014 19:13 posted by Άρης

    Ο κ. Κωβαίος ανάλογα με το υλικό που είχε στη διάθεσή του και την εποχή που ανέλαβε την ομάδα (ήδη καταδικασμένη) τα πήγε πολύ καλά. Εάν η διοίκηση είχε προσέξει καλύτερα τη σύνθεση της ομάδας, δέν θα συνέβαινε ο υποβιβασμός. Στο μεταξύ οι υποσχέσεις προς τις παίκτριες, εξακολουθούν να πηγαίνουν σύννεφο.

  • Comment Link Aekfan Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 22:10 posted by Aekfan

    Εχω δει φετος ολες τις ομαδες με την αεκ. Πραγματικα σπανια λες οτι καποιος τσαμπα υποβιβαζεται και για τη νεα ιωνια ισχυει αυτο. Δεν ξερω τι εφταιξε αλλα η πρωτη υλη για να ξανανεβουνε υπαρχει. Φτανει να μη βαρεσουνε διαλυση. Κι αν παλι δεν εχουν το κουραγιο για ανασυνταξη ας κοιταξουν μερικες και κανα δυο χιλιομετρα δυτικα!

  • Comment Link volleypsakias Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 09:30 posted by volleypsakias

    Ενα μεγαλο μπραβο στα κοριτσια για την εως εδω πορεια τους παρα τις δυσκολες συνθηκες που αντιμετωπισαν και συνεχιζουν να αντιμετωπιζουν.Να θυμουνται οτι οι παραγοντισκοι που ζουν για το αθλημα χωρις κανενα κερδος και χωρις να βαζουν μια βρισκονται και σε αλλους συλλογους σαν τον δικο μας,ας κανουν υπομονη και ελπιζουμε οτιτα πραγματα θα αλλαξουν συντομα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ