1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2013 15:40

« Για αρχή να.. ξεψαρώσουμε» (video)

Μετά το τέλος του τουρνουά των Ιώνων, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μιλάει στο volleynews.gr για την ομάδα του, την προετοιμασία καθώς και τον στόχο της γρήγορης παραμονής στην μεγάλη κατηγορία.

«Κάναμε πάρα πολλά λάθη, το πρώτο πράγμα είναι να "ξεψαρώσουμε". Θέλουμε να έχουμε επαφή, να δούμε και σε τι δρόμο είμαστε αλλά κάναμε πάρα πολλά λάθη. όσο το παιχνίδι παιζόταν ήμασταν κοντά, είχαμε πολλά και μεγάλα κενά διαστήματα και φυσιολογικά χάσαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στα έυκολα λάθη που κάναμε. Τα παιχνίδια γίνονται για να δούμε τα προβληματά μας, τα οποία πρέπει να τα διορθώσουμε, τα είδαμε, τα ξέρουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα».

Κλείνοντας ο Βασίλης Θεοδψρόπουλος έθεσε ως στόχο της ομάδας την παραμονή: «Οι στόχοι μας όπως έχω ξαναπεί είναι η παραμονή, όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και μετά βλέπουμε, αλλά πάντα κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και τίποτα άλλο».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ