1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-10-2013 16:31

Ξεμούδιασμα για τον ΟΠΕΡ πριν τη Σαντορίνη

Καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ήταν το φιλικό που έδωσε το Σάββατο το μεσημέρι η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕΡ κόντρα στη Μεσσαρά. Οι Ρεθυμνιώτισσες επικράτησαν με 4-1 σετ, σ’ ένα ματς που λειτούργησε ως ξεμούδιασμα από τις καθημερινές προπονήσεις.
Ο Μιχάλης Χαχαγιόπουλος και οι συνεργάτες του δεν αποκόμισαν χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς η δυναμική του αντιπάλου ήταν περιορισμένη και δεν προσφερόταν για ένα ανταγωνιστικό τεστ. Το τεχνικό επιτελείο του ΟΠΕΡ είδε για πρώτη φορά αγωνιζόμενη την ομάδα του, με τις παίκτριες να ξεφεύγουν από την καθημερινή ρουτίνα των σκληρών προπονήσεων.

Πλέον, οι «κυανοκίτρινες» ανεβάζουν στροφές ενόψει του δυνατού τουρνουά της Σαντορίνης, που εκτός του ΟΠΕΡ θα πάρουν μέρος οι ΑΟ Θήρας, Πανναξιακός και ΖΑΟΝ. Σαφέστατα και εκεί θα έχουμε τα πρώτα δείγματα του νέου ΟΠΕΡ, μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και δη το εντός έδρας ματς κόντρα στον νταμπλούχο Ολυμπιακό.

Πηγή: rethnea.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ