1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2013 14:30

«Η νίκη σήμερα δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο» (video)

Ο τεχνικός του Πανναξιακού Ζόραν Κόβαζιτς μίλησε στο volleynews.gr για το τουρνουά των Ιώνων που πήρε μέρος η ομάδα του, για την δύσκολη συνέχεια καθώς και τους στόχους την φετινή σεζόν.

«Έτσι όπως το περιμέναμε, απο παιχνίδι σε παιχνίδι παίζουμε όλο και καλύτερα. Σήμερα μας βοήθησε πάρα πολύ η Τρίβουνιτς, έπαιξε κέντρο σήμερα παρόλο που δεν είναι αυτή η θέση της. Εννοείται πως αναμένουμε ακόμα περισσότερα μόλις επιστρέψει η Κωσταντινίδου απο την Εθνική ομάδα και την Εμμανουηλίδου. Έτσι με έτοιμη την ομάδα θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Σε αυτό το τουρνουά αγωνιστήκαμε χωρίς κεντρικό, όλες οι κόντρα επιθέσεις περνάγανε απο το δικό μας το κέντρο και οι αντίπαλοι πέρνανε εύκολους πόντους. Δεύτερον δεν έχουν επιβαρυνθεί τόσο με το αποτέλεσμα γιατί έχουμε αρχίσει την προετοιμασία πιο αργά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Η ομάδα μας απέχει ακόμα από το πως θα έπρεπε να είναι, προετοιμασμένη και σωστή. Η νική αυτή σήμερα μας δίνει την ενέργεια, δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και ότι πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Τέλος ο τεχνικός της κυκλαδίτικης ομάδα δήλωσε για τους στόχους της ομάδας: «Δεν έχουμε κάποιους στόχους, επειδή δεν ξέρουμε ακόμα τι μπορούμε να κάνουμε. Στόχος είναι να φτάσουμε σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο που να μπορούμε να παίζουμε ένα καλό και όμορφο βόλεϊ. Πολλά θα εξαρτηθούν απο άλλους παράγοντες και όχι μόνο απο εμάς».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ