1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2013 14:05

«Η ΑΕΚ χτίστηκε για να πρωταγωνιστεί» (video)

Ο προπονητής της ΑΕΚ Απόστολος Οικονόμου μιλάει στο volleynews.gr μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης της ομάδας του στο τουρνουά «Περλεκής» των Ιώνων.

«Καταρχήν ήταν ένα τέστ προετοιμασίας, όπως όλα τα φιλικά που δώσαμε ως ΑΕΚ, ευχαριστούμε τους ανθρώπους των Ιώνων για την φιλοξενία τους, ήταν ένα πολύ οργανωμένο τουρνουά. Εμείς με αυτά τα τρία παιχνίδια, τα οποία ήταν πολύ δύσκολα γιατί είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς και κάποιες ελλείψεις. Κλείσαμε τον κύκλο των φιλικών μας, απο κει και πέρα περιμένουμε τις άλλες δύο παίχτριες μας, την Αθηνά Παπαφωτίου, πασσαδόρος μας που είναι στην Εθνική ομάδα και παρένθεση να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις κοπέλες της Εθνικής ομάδας, περιμένουμε και την Γελένα Μλαντένοβιτς την διαγωνιό μας για να γίνουμε πλήρεις σαν ομάδα και να αρχίσουμε την σεζόν. Το τουρνουά ήταν δύσκολο, έπρεπε να το παίξουμε όπως αρμόζει το ταλέντο μας και πιστεύω τα καταφέραμε». 

Συνεχίζοντας ο Οικόνομου στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του και την κατάκτηση της πρώτης θέσης: «Και τα τρία παιχνίδια νομίζω κρίθηκαν όταν η ΑΕΚ ανέβασε τις ταχυτητές της, κρατώντας τις υποδοχές έπαιξε αυτό που μπορεί να παίξει. Αυτή δεν είναι η ΑΕΚ που είδατε σήμερα, είναι ένα μέρος της δυναμικής της, ευελπιστώ με την επιστροφή των άλλων παιχτριών και την λύση των προβλημάτων που έχουμε, η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί πολύ πιο δυνα΄τη στο φετινό πρωτάθλημα».

Τέλος ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε για τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν: «Σίγουρα με αυτό το ρόστερ, η ΑΕΚ χτίστηκε για να πρωταγωνιστεί οπότε για να μην λέμε μεγάλα λόγια, νίκη σε κάθε παιχνίδι και απο κει και πέρα εξαρτάται τι θα κάνουμε εμείς».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ