1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
30-09-2013 14:38

Ορφανός: «Πρώτα παραμονή και μετά βλέπουμε...»

Στο volleynews.gr μίλησε ο προπονητής του Μαρκόπουλου, Γιάννης Ορφανός, μετά το τουρνουά Ιώνων προς τιμήν του Γιώργου Περλέγκη.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε : 

Για την εικόνα της ομάδας του στο τουρνουά :

«Ίσως ήταν αρκετά τα τρία παιχνίδια για αυτήν την περίοδο. Προσπάθησα να κάνω κάποια συντήρηση δυνάμεων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα δύο πρώτα παιχνίδια που δώσαμε. Στο τρίτο κάναμε κάποιες αλλαγές, οι οποίες δε μας βγήκαν και δε μας βοήθησαν, αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία που είχαμε σε αυτό το τουρνουά».

Για το που κρίθηκαν τα αποτελέσματα :

«Το πρώτο ματς με την ΑΕΚ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στο δεύτερο με τους Ίωνες μειώσαμε κάποια λάθη, ήμασταν πιο σοβαροί και κερδίσαμε 3-0 το παιχνίδι. Στο τρίτο παιχνίδι με τον Πανναξιακό κάναμε πολλά λάθη. Τα περισσότερα κορίτσια που συμμετείχαν σήμερα ήταν νεάνιδες και ίσως να φταίει η απειρία. Κάναμε πολλά λάθη, τα οποία φυσικά δε μας βοήθησαν και χάσαμε 3-1.

Για τους στόχους της νέας χρονιάς : 

«Για εμένα ό,τι είναι πάνω από την περυσινή χρονιά είναι επιτυχία. Αν καταφέρουμε γρήγορα να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας, απο εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το που βασίζεται η ομάδα : 

«Δε θέλω η ομάδα να βασίζεται σε μία, δύο ή τρεις παίκτριες. Αυτή τη στιγμή μας έλειπαν δύο παίκτριες, η Αλεξάνδρα Ψωμά που λείπει με την εθνική ομάδα, και η Αναστασία Γεωργιάδου, η οποία είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Η ομάδα μου έδειξε καλά στοιχεία. Από όλες τις παίκτριες, οι αναπληρωματικές που έπαιξαν τουλάχιστον στα δύο παιχνίδια, μου έδειξαν ότι είναι έτοιμες να παίξουν ανά πάσα στιγμή».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ