1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2014 16:59

Δήμος Κυριαζής: «Με πολλή δουλειά μπορούμε την άνοδο» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο Δήμος Κυριαζής μετά την νίκη με 3-1 επί της ΕΑΛ. Ο τεχνικός του ΖΑΟΝ τόνισε πως η ομάδα του κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι, και με την σωστή δουλειά η ομάδα της Κηφισιάς μπορεί να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια.

«Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και αγχωτικό όπως το περιμέναμε και γενικά πόντο-πόντο έπρεπε να αλλάξεις την τακτική σου για να πάρεις το θετικό αποτέλεσμα. Έπρεπε να κυνηγήσουμε το μπλοκ, να τελειώνουμε σωστά τις φάσεις. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία μαχητική ομάδα και από την στιγμή που σπάσαμε την υποδοχή τους, τα πράγματα ήταν πιο απλά για εμάς. Η υποδοχή είναι αυτή που κρίνει τα παιχνίδια γενικότερα και ιδιαίτερα στο γυναικείο βόλεϊ. Αν δεν έχεις υποδοχή, δεν έχεις και ψυχολογία».

Για την προσπάθεια του ΖΑΟΝ για άνοδο: «Εμείς θέλουμε για αρχή να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και απο κει και πέρα το αποτέλεσμα ας έρθει. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε κάνει ότι καλύτερο μπορούμε και ό,τι είναι να έρθει καλώς να έρθει. Γιατί όχι και η άνοδος. Για να το πετύχουμε όμως θέλει δουλειά και θα γίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για την ένταση που υπήρχε: «Καλό θα ήταν να μην συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, πρέπει να υπάρχει καλό κλίμα, χωρίς νεύρα. Εμείς προσπαθήσαμε να μην μας επηρεάσει κάτι τέτοιο». 

Διαβάστηκε 1046 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ