1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-03-2014 16:01

Ναταλία Βιττωράτου: «Όλα θα κριθούν με την Ηλιούπολη» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο volleynews.gr μίλησε η Ναταλία Βιττωράτου μετά την νίκη του ΖΑΟΝ επί της ΕΑΛ. Η πασαδόρος της ομάδας της Κηφισιάς μίλησε για την ένταση που υπήρξε κατά την διάρκεια του αγώνα, τον «τελικό» με την Ηλιούπολη στις 19 Μαρτίου καθώς και για τον στόχο του ΖΑΟΝ.

Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Από την αρχή ξέραμε ότι ήταν καθοριστικό ματς για την βαθμολογική μας θέση. Ξεκινήσαμε καλά, δυνατά και πήραμε το πρώτο σετ. Στο δεύτερο δεν είχαμε καλή υποδοχή και το χάσαμε, αλλά στην συνέχεια βελτιωθήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Υπήρχε πολύ ένταση που δεν χρειαζόταν και από τις δύο πλευρές».

Αν μπορεί ο ΖΑΟΝ την άνοδο: «Όλα εξαρτώνται από εμάς, δηλαδή έχουμε τέσσερις αγώνες μπροστά μας και ειδικά το παιχνίδι με την Ηλιούπολη που θα κριθούν όλα. Στόχος μας είναι να κάνουμε αυτό που μπορούμε, δηλαδή είτε έρθουμε πρώτες ή δεύτερες να δείξουμε όσα ξέρουμε, τίποτα παραπάνω».

Διαβάστηκε 738 φορές

Media

)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ