1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-02-2014 12:57

Ο ΖΑΟΝ... έπνιξε τον φουνταριστό

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πνίξτε το Φουνταριστό» βρέθηκαν το πρωί αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΖΑΟΝ Κηφισιάς.
Οι Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος επέλεξαν σήμερα το πρωί να «παίξουν βόλει», έχοντας ως καλεσμένες στην εκπομπή τους, τρεις αθλήτριες του Ζηρίνειου Αθλητικού Ομίλου Νέων Κηφισιάς, καθώς και τον πρόεδρο της ομάδας, Κώστα Αναστασίου. 

Η διαγώνιος Καρίνα Φιλιπιόνοκα, η ακραία Έλλη Κώνιαρη και η πασαδόρος Ναταλία Βιτωράτου μίλησαν για την πορεία τους στο χώρο του βόλεϊ αλλά και τη φετινή προσπάθεια της ομάδας τους, που αγωνίζεται στην Α2. 

Η ομάδα βρίσκεται μάλιστα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας την προσεχή Κυριακή ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον ΑΣ Ασκληπιό στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.. 

Οι τρεις αθλήτριες αναφέρθηκαν στη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τις μικρές ηλικίες, καθώς ο σύλλογος έχει μεγάλη παράδοση στην αξιοποίηση των μικρών αθλητριών – ταλέντων που εδώ και πολλά χρόνια πυκνώνουν στις τάξεις του. 

Ο ΖΑΟΝ στεγάζεται στο Ζηρίνειο και εκτός της γυναικείας ομάδας στον σύλλογο αθλούνται πάνω από 300 αθλήτριες σε τμήματα βόλεϊ κορασίδων και παγκορασίδων, τμήματα μπάσκετ γυναικών, κολύμβησης και ενόργανης γυμναστικής.

Πηγή: sport-fm.gr.
Διαβάστηκε 557 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ