1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-05-2015 17:15

Κατσαντώνη: «Θα επιστρέψω πιο δυνατή για την ΑΕΚ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στην «Ώρα των σπορ» μίλησε η Ιωάννα Κατσαντώνη, η οποία απουσιάζει από την ενεργό δράση λόγω ρήξης χιαστού. Η διαγώνιος της ΑΕΚ δήλωσε έτοιμη να επιστρέψει τη νέα σεζόν και να βοηθήσει την ομάδα της. 
Ήταν από τις αθλήτριες που ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας φιλικά. Η Ιωάννα Κατσαντώνη αποδείχτηκε «λίρα εκατό» για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αποτελώντας ένα πολύτιμο «όπλο» στα χέρια του Μανώλη Ρουμελιώτη. Μια από τις καλύτερες και πιο σταθερές αθλήτριες του «Δικεφάλου» βοήθησε σημαντικά την "Ένωση" στη φετινή πορεία της. Η μοίρα όμως θέλησε να την...δοκιμάσει με έναν ακόμη τρόπο. Πριν την έναρξη των πλέι οφ και σε μια ανύποπτη φάση στο φιλικό με τη Νάξο η αθλήτρια της ΑΕΚ χτύπησε σοβαρά με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη χιαστού. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρέθηκε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ που την βοήθησε με κάθε τρόπο για να βγει πιο δυνατή από αυτή την «μάχη». Η διαγώνια της «Ένωσης» ενάμιση μήνα μετά το χειρουργείο μίλησε στην "Ώρα των Σπορ" για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που την στήριξαν από την πρώτη στιγμή και δήλωσε έτοιμη για να βοηθήσει την ομάδα τη νέα χρονιά να πετύχει τους στόχους της. Άλλωστε είναι μια από τις δύο αθλήτριες που δεσμεύεται με συμβόλαιο και η ΑΕΚ φρόντισε από την πρώτη στιγμή να της δείξει πως την εμπιστεύεται και την περιμένει να γυρίσει δυνατή στην αγωνιστική δράση.

«Με στήριξε πολύ η ΑΕΚ»

Αρχικά η Κατσαντώνη σχολίασε: «Είμαι στον 1μιση μήνα περίπου από το χειρουργείο μου και μέρα με την μέρα νιώθω πολύ καλύτερα. Σύμφωνα με τους γιατρούς στους 6 μήνες περίπου αν όλα πάνε καλά θα είμαι έτοιμη. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα πολύ α ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της ΑΕΚ που κινητοποιήθηκε αμέσως ώστε να μπω το συντομότερο δυνατόν για το χειρουργείο, τον κ. Χάρη Κουτά τον κ. Χρήστο Δούκα και τον κ. Ηλία Μπόβαλη. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό μου κ Παντελή Νικολάου που με χειρούργησε αλλά κ τον κ. Σταύρο Τόιλο που έχει αναλάβει την φυσικοθεραπευτική μου αποκατάσταση. Ειλικρινά η στήριξη από όλους είναι μεγάλη» ανέφερε η αθλήτρια της ΑΕΚ φανερά συγκινημένη για την υποστήριξη που είχε και συνέχισε λέγοντας: «Το μόνο που μπορώ να πω εγώ από την θέση που βρίσκομαι τώρα είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, όπως κ σε όλη τη χρόνια φέτος, για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου κ να είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά». Σε ερώτηση για το αν την βοήθησε ψυχολογικά το γεγονός πως είχε βοήθεια από την ομάδα της, η Κατσαντώνη σχολίασε: «Νομίζω πως κάθε αθλητής από την στιγμή που τραυματίζεται σοβαρά αλλάζει τελείως η ψυχολογία του και σίγουρα όταν η ομάδα σου σε στηρίζει από την αρχή σε βοηθάει πολύ και σου δίνει κουράγιο για να ανταπεξέλθεις πιο σωστά και να αντιμετωπίσεις τον τραυματισμό πιο αισιόδοξα. Θέλω να επιστρέψω δυνατή για την ομάδα μου».
Διαβάστηκε 423 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link nacho32 Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015 20:37 posted by nacho32

    Εύχομαι από εδώ και στο εξής όσο αφορά την γυναικεία ομάδα να αρχίσουν τα έργα με πράξεις, τι εννοώ πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με την διοίκηση διότι χωρίς υγιείς βάσεις η ομάδα θα βολοδέρνει. Τώρα εφόσον φτιάξουν κάπως τα πράγματα στο τμήμα για μεταγραφές πρέπει να κινηθούμε σε οικονομικά πλαίσια μέχρι εκεί που μας παίρνει για να μην έχουμε πάλι ιστορίες με χρέη. Η ομάδα πρέπει να κάνει 6 μεταγραφές αν υπολογίσουμε ότι φεύγουν Λαγουδάκη Γιακουμή και Νικούλη πας για 2 κεντρικές και μία ακραία, επιπλέον πρέπει να πάρεις μια πάρα πολύ καλή λίμπερο και μια πολύ καλή πασαδόρο.Να κανονιστεί και η παρουσία της Αργυροπούλου και ανεβάζεις και μια επιπλέον κορασίδα απο τις ακαδημίες σου σαν ακραία και είσαι κομπλέ έχεις μια Ελληνικότατη ομάδα, μένει να δούμε τι θα γίνει με τις ξένες. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση μα τα παλιά χρέη και ανασάνει επιτέλους αυτό το πολύπαθο τμήμα. ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ