1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-05-2015 14:26

«Όχι» στην ΑΕΚ από Οικονομίδου

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Αρνητική ήταν η απάντηση της Οικονομίδου να ενισχύσει το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ. 

Η κεντρική του ΑΟ Θήρας φερόταν να είναι στο στόχαστρο της ομάδας του Μανώλη Ρουμελιώτη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στα Βριλήσσια, ωστόσο η ίδια προτίμησε να παραμείνει στην Σαντορίνη με την οποία κατάφερε να βρίσκεται στην εξάδα, μόλις στην πρώτη χρονιά της ομάδας στην Α1. 

Παρόλα αυτά, οποιαδήποτε κίνηση στην ΑΕΚ δεν μπορεί να γίνει πριν τις αρχές Ιουνίου, εφόσον ο Μανώλης Ρουμελιώτης προπονεί την Εθνική Κύπρου αυτή τη στιγμή. 

Διαβάστηκε 718 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link Γνωστης Σάββατο, 16 Μαΐου 2015 15:16 posted by Γνωστης

    Γεια σου Μαρια / Γεια σας / Ειμαι ο ... και θελω να σου μεταφερω την α επιθυμια του κοουτς μπλαμπλαμπλα.../ Σας ευχαριστω εχω συμφωνησει και θα παραμεινω Σαντορινη / Παντως εμεις θα μπορουσαμε αν και εφοσον και υπο προυποθεσεις και με πολυ τυχη να σου δωσουμε.......τοσα / Ευχαριστω αλλα σας ειπα εχω συμφωνησει.Η ειδηση : η ΑΕΚ εκανε προταση στην Οικονομιδου και καλα...Σοβαρευτειτε και διασταυρωστε τις ειδησεις για να αποφευγετε τις......διορθωσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ