1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2015 16:49

Κρίσιμα 24ωρα για την ΑΕΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να είναι και το πλέον καθοριστικό στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Οι συζητήσεις που έχουν γίνει μετά το τέλος του  πρωταθλήματος δεν έχουν φέρει και τις οριστικές αποφάσεις καθώς ο οικονομικός σχεδιασμός παραμένει στον ...αέρα.

Ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Χρήστος Δούκας κάνει ότι μπορεί για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση ωστόσο οι εκκρεμότητες είναι ακόμα πολλές. Αν και πρόθεση όλων είναι να κλείσουν άμεσα όλα τα ζητήματα και να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, όλα παραμένουν ρευστά. Η παρουσία του Χάρη Κουτά αποτελεί και το "κλειδί" καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας δεν έχει δώσει ακόμα το οριστικό "οκ" για την στήριξη του στο τμήμα. Αυτό καθώς αν και επιθυμεί να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα οικονομικά, έχει θέσει κάποιες προϋποθέσεις ενώ εμφανίζεται και επιφυλακτικός πριν ξεκαθαρίσει η διοίκηση την θέση της.

Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί την ανεξαρτητοποίηση του τμήματος από την Ερασιτεχνική έτσι ώστε να είναι "καθαρό" από παλιά χρέη και η διοίκηση του σωματείου να αναλάβει να καλύψει τις παλιές υποχρεώσεις. Αν και μέχρι τώρα υπάρχει καλή διάθεση το γεγονός πως περνάει ο καιρός δημιουργεί προβληματισμό. Στόχος άλλωστε φέτος ήταν να υπάρχει ξεκάθαρο μπάτζετ από την αρχή και να μπορέσει ο προπονητής να υλοποιήσει άμεσα τον σχεδιασμό του.

Όλα αυτά θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα και για αυτό το λόγο άλλωστε επικρατεί και στασιμότητα στις μεταγραφικές συζητήσεις. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση να κάνει ξεκάθαρες προτάσεις χωρίς να γνωρίζει το ποσό που θα διαθέσει για το ρόστερ της. Η συμμετοχή βέβαια στην Ευρώπη, έστω και αν υπάρχει πιθανότητα ανάκλησης σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει να βρει τα έσοδα, δημιουργεί αισιοδοξία πως η ομάδα θα μπορέσει να βρει τους οικονομικούς πόρους για να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και να αγωνιστεί και στο Τσάλεντζ Καπ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ολοκληρώνονται και οι προπονήσεις των αθλητριών στη Νέα Φιλαδέλφεια μιας και ήδη υπάρχουν πολλές απουσίες.


aekarena.gr

Διαβάστηκε 465 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ