1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-02-2014 00:18

Οικονόμου: «Το μυαλό μας στον Ολυμπιακό»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για το παιχνίδι με την Σταυρούπολη μίλησε ο Απόστολος Οικονόμου. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες του, καθώς και πως το μυαλό της ΑΕΚ είναι στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη.

Για το παιχνίδι με την Σταυρούπολη: «Εντάξει η διαφορά δυναμικότητας στις δύο ομάδες είναι εμφανής και απο την θέση του βαθμολογικού πίνακα παρ''ολα αυτά μου άρεσε πάρα πολύ που οι κοπέλες, αντιμετώπισαν με απόλυτη σοβαρότητα αυτό το ματς, δεν ασχολήθηκαν καν με την διαφορά μας ως επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες παίξαμε σωστό βόλεϊ πρακτικά και πειθαρχημένα και νομίζω ότι πήραμε αυτό που θέλαμε, μία επαγγελματική νίκη όπως είπα και προηγουμένως μία νίκη η οποία όντως μας φέρνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και γι'αυτό αξίζουν οι κοπέλες μου τα συγχαρητήρια».

Για το πρόγραμμα της ΑΕΚ τις επόμενες μέρες: «Εντάξει η αλήθεια είναι ότι απο την στιγμή που είχε γίνει η κλήρωση απέναντι στον Ολυμπιακό για τους «8» του κυπέλλου η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό όλων μας, διοίκηση, παίχτες, προπονητικό επιτελείο είναι αυτό το ματς την ερχόμενη Πέμπτη που θα γίνει μέσα στο Ρέντη. Ένα ματς νοκ-αουτ ένα ματς το οποίο θέλουμε και οι δύο ομάδες να κερδίσουμε έτσι ώστε να προχωρήσουμε στον θεσμό του κυπέλλου».

Για την Σταυρούπολη: «Η Σταυρούπολη είναι μία πάρα πολύ καλή και μαχητική ομάδα το ότι είναι στην τελευταία θέση δεν σημαίνει ότι είναι κακή ομάδα. Οι άνθρωποι απλά είχανε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, στηρίχτηκαν σε ελληνίδες παίχτριες οι οποίες θα μπορούσαν να παίζουν και σε άλλες ομάδες της Α1, ήταν πειθαρχημένη απλά επειδή ήταν η διαφορά επιπέδου εμφανής ανάμεσα στις δύο ομάδες και εγώ επέλεξα να παίξω με κάποιες αθλήτριες τις οποίες μέχρι τώρα δεν είχανε παιχνίδια στα πόδια τους».

Διαβάστηκε 286 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ