1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
25-02-2014 19:58

Φένια: «Θέλω τη νίκη μέσα στο Ρέντη, κάντε το για εσάς»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Παρουσία της Φένιας Παπαγεωργίου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η έφορος του τμήματος μίλησε πριν την προπόνηση στις αθλήτριες, εκφράζοντας την στήριξη της εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί την Πέμπτη για το Κύπελλο στο κλειστό του Ρέντη. 

«Θέλω να πάμε και να κερδίσουμε. Να το κάνετε κυρίως για τους εαυτούς σας. Πάμε να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε στο φάιναλ φορ. Η νίκη αυτή μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας. Έχετε δουλέψει πολύ και θέλω να ξέρετε πως είμαι μαζί σας. Νιώθω πιο πολύ από ποτέ κοντά σας. Θέλουμε μόνο τη νίκη. Έχω εμπιστοσύνη σε σας και είμαι σίγουρη πως θα δώσετε το καλύτερο σας εαυτό», ήταν μεταξύ άλλων το σχόλιο της. Όλα τα κορίτσια υποσχέθηκαν πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα με τον προπονητή, Αποστόλη Οικονόμου να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών. 


Διαβάστηκε 391 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ