1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
16-02-2014 23:52

Φένια Παπαγεωργίου: «Όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε καλύτερα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μία έκπληξη περίμενε τη Φένια Παπαγεωργίου στα αποδυτήρια του κλειστού του Ιωνικού μετά τη νίκη της ΑΕΚ με τον Πανναξιακό. Η υπεύθυνη γυναικείου τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ είχε σήμερα τα γενέθλια της, και οι πρώην συμπαίκτριες της, της ευχήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η Φένια μίλησε στο volleynews.gr για την ομάδα της και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κίνηση των κοριτσιών.

 «Ήταν αλήθεια έκπληξη για εμένα αυτό που έκαναν τα κορίτσια. Με το που τελειώνει ο αγώνας μου λέει ο Κώστας ότι θέλει να μιλήσουμε οπωσδήποτε και να πάω στα αποδυτήρια. Δεν το περίμενα, αφού ούτε εγώ η ίδια είχα πάρει τούρτα αφού όσο περνούν τα χρόνια δεν τα γιορτάζω τα γενέθλια μου. Νομίζω ότι αυτό το δώρο συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας. 

Παίζαμε με τον Πανναξιακό, μία καλή ομάδα, που είναι μία καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί εφέτος. Κάθε νίκη μετράει κι είναι πολύ σημαντική για την πορεία. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα, έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες μπροστά μας. Παίζουμε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι αυτοί οι δύο μήνες καθορίζουν τα πάντα. Μέχρι στιγμής τα πάμε καλά με τους στόχους μας κι ελπίζω στην πορεία να τους έχουμε κατακτήσει και τους δύο. 

Νομίζω ότι η ομάδα όσο περνάει ο καιρός δείχνει καλύτερα στοιχεία. Δυστυχώς είχαμε αρκετά προβλήματα με τους τραυματισμούς. Όλες οι κοπέλες είναι έτοιμες, η Μαρίσα Φερνάντες μπαίνει σιγά σιγά στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε αν δεν είχαμε αυτά τα προβλήματα τραυματισμών να ήταν ακόμα πιο φορμαρισμένη η ομάδα, αλλά θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε καλύτερα. Μπορεί ο Ολυμπιακός όσο τον έχω δει, να είναι πιο φορμαρισμένος τη δεδομένη στιγμή, αλλά νομίζω τον επόμενο μήνα η ΑΕΚ θα ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς. 

Στο Κύπελλο είναι πολύ διαφορετική η ψυχολογία. Είναι μία διαφορετική διοργάνωση, καμία σχέση με το πρωτάθλημα, αφού ο αγώνας είναι νοκ άουτ. Έχει μεγάλη σημασία το πώς θα είναι ο αντίπαλος τη δεδομένη στιγμή. Όταν έγινε η κλήρωση σκεφτόμουν πως όλοι λένε ότι αν θες να αποδείξεις ότι είσαι η καλύτερη ομάδα πρέπει να μπορείς να κερδίσεις όλες τις άλλες. Εϊναι και οι δύο ομάδες πάρα πολύ καλές, αλλά δυστυχώς κάποια από τις δύο ομάδες που θα μπορούσε να σηκώσει το Κύπελλο, θα βγει εκτός». 

Διαβάστηκε 704 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ