1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-05-2014 12:04

Τσίμα τριετίας στον Παναθηναϊκό

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
H Ζένια Τσίμα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Παναθηναϊκό για ακόμη τρία χρόνια καθώς όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Η Πράσινη».

Η αρχηγός του «τριφυλλιού», και φέτος θα «ακούει» τις οδηγίες του συζύγου της, που είναι προπονητής της ομάδας, Γιώργου Ρούση. Ενώ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό της από τότε που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, κάτι που φάνηκε από την εξαιρετική χρονιά που έκανε με τον Παναθηναϊκό.

Η ύψους 1.85μ. ακραία του «τριφυλλιού», που στις 17 Μαΐου «έκλεισε» τα 28 της χρόνια, μέσω της «Π» θέτει τους στόχους για τη νέα σεζόν

«Πρώτα από όλα είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα και έμεινα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την συμπεριφορά της διοίκησης και των ανθρώπων που… τρέχουν το τμήμα, όπως και με το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Όταν λοιπόν είσαι ευχαριστημένος δεν «κοιτάς» αλλού. Ο κόσμος ήταν πραγματικά ένας από τους λόγους που έμεινα! Με εντυπωσίασε η στήριξή τους. Σε κάθε παιχνίδι ήταν στο πλευρό μας, κάτι που μας έδινε μεγάλη δύναμη. Έτσι και φέτος θα παίξουμε ακόμη καλύτερα για να τους ικανοποιήσουμε με καλό θέαμα και περισσότερες νίκες», ανέφερε αρχικά η αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Η Ζένια Τσίμα μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, ώστε να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θέλω να βοηθήσω ακόμη παραπάνω την ομάδα μου. Πρέπει όλες μας από εδώ και πέρα να έχουμε στο μυαλό μας, πως αφού φτάσαμε φέτος με αυτή την ομάδα, στην 3η θέση, του χρόνου με μερικές… πινελιές στον βασικό κορμό της ομάδας, του χρόνου πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτερες. Έχουμε δεθεί μεταξύ μας και έτσι με ακόμη περισσότερη δουλειά στόχος μας είναι η είσοδος σε τελικούς». 

Πηγή: prasini.gr
Διαβάστηκε 605 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ