1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2014 14:29

Μεταξά: «Η καλύτερη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Δηλώσεις στην εφημερίδα «Πράσινη» παραχώρησε η νεαρή κεντρικός του Παναθηναϊκού (πλέον), Ναταλία Μεταξά, μιλώντας για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα της, καθώς και τους στόχους της με τις «πράσινες».

«Με την πρώτη κιόλας προσέγγιση μου κέντρισε το ενδιαφέρον η διοίκηση του συλλόγου. Από εκεί και πέρα θεώρησα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό, που είναι μια τόσο μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και θέλησα από την πρώτη στιγμή να γίνω και εγώ κομμάτι της», ανέφερε αρχικά η νεαρή μπλοκέρ ενώ όσον αφορά για τους στόχους που θέλει να πετύχει με την πράσινη φανέλα, εξήγησε:

«Καταρχήν, σε ομαδικό επίπεδο, ελπίζω να πάμε ακόμα πιο ψηλά από την περσινή πορεία, που η ομάδα έφτασε στην 3η θέση. Σε ατομικό επίπεδο θέλω μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό της προπόνησης, να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και φυσικά να προσφέρω στην ομάδα ότι καλύτερο μπορώ. Θεωρώ πως μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό με τέτοια ιστορία, με τέτοιο κόσμο, με την στήριξη της διοίκησης και με όλες τις αθλήτριες που ο σύλλογος έχει εμπιστευτεί, θα μπορέσει να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει», για να συμπληρώσει:

«Η συμμετοχή μου στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να με οδηγήσει στην Εθνική, όπως ακόμα και στο εξωτερικό, αλλά όλα είναι συνυφασμένα με την προσπάθεια που θα κάνω εγώ καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα στο έπακρο. Θεωρώ πως το εξωτερικό είναι όνειρο κάθε αθλητή που θέλει να δοκιμάσει τα όριά του. Εύχομαι λοιπόν μια μέρα να καταφέρω και εγώ να αγωνιστώ κάπου έξω».

Διαβάστηκε 699 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ