1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-05-2014 19:00

Μένει για το βήμα παραπάνω ο Ρούσης

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Την παραμονή του Γιώργου Ρούση στην τεχνική ηγεσία του τριφυλιού, δημοσιοποίησε ουσιαστικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Η χρονιά για το γυναικείο βόλει του ΠΑΟ κρίνεται επιτυχημένη, καθώς κατακτήθηκε η τρίτη θέση, με πολύ χαμηλό μπάτζετ και κοπέλες από τις ακαδημίες της ομάδας. Έτσι, απόφαση των διοικούντων τον ΠΑΟ φαίνεται να είναι να διατηρηθεί ο Γιώργος Ρούσης στο τιμόνι της ομάδας, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να γίνει κάποια υπέρβαση με νίκη απέναντι στις δύο πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, την ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ.

Ο Γιώργος Ρούσης ανέλαβε τη θέση του στον πάγκο των πρασίνων το Νοέμβριο του 2012, αντικαθιστώντας τον Σπύρο Χουντουμάδη. Σε επίπεδο Συλλόγων, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε εργαστεί προηγουμένως ως πρώτος προπονητής τη σεζόν 2010-11 στην Αγία Παρασκευή, ενώ πριν αναλάβει τον ΠΑΟ βρισκόταν στον πάγκο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Έχει περάσει από την ΑΕΚ ως βοηθός προπονητή, αλλά και από το Μαρκόπουλο (2005-10).

Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων συνεργάστηκε και με τον Τζιοβάνι Καπράρα στην Εθνική ομάδα γυναικών (2009-10), ενώ ο ίδιος καθόταν ήδη στον πάγκο της από το 2008 ως β’ προπονητή».

Διαβάστηκε 683 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ