1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-05-2014 16:54

Θέλει Μεταξά ο Παναθηναϊκός

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την απόκτηση της 22χρονης κεντρικής, Ναταλίας Μεταξά, εξετάζουν στον Παναθηναϊκό, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Η Πράσινη».

Η ύψους 1.85μ. βασική μπλοκέρ των Μακεδόνων Αξιού, που αναδείχθηκε και τρίτη καλύτερη κεντρική, η οποία ήταν συμπαίκτρια με την ακραία του «τριφυλλιού», Λίτσα Μερτέκη, βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Π» στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν

Η νεανική ομάδα του Γιώργου Ρούση φέτος βρέθηκε επάξια στην 3η θέση του πρωταθλήματος, όμως οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» θέλουν να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν τον σχεδιασμό της ομάδας, προκειμένου τη νέα χρονιά να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Οι αθλήτριες που έχουν συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να παραμείνουν στην ομάδα είναι οι Ανθή Βασιλαντωνάκη, που πέρσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο, Αγγελική Καββαδία, η οποία έχει τριετές συμβόλαιο, Φωτεινή Μπίσκου, που πέρσι συμφώνησε για 2 χρόνια, ενώ και η Ράνια Γκούζου έχει το δελτίο της στον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα στις προτεραιότητες των ανθρώπων που «τρέχουν» την ομάδα βρίσκεται η Λίτσα Μερτέκη και η Ζένια Τσίμα, οι οποίες πέρασαν πέρσι το κατώφλι του συλλόγου και αναμένεται και φέτος να αποτελέσουν –μαζί φυσικά με την Ανθή Βασιλαντωνάκη- τον βασικό κορμό της ομάδας, που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο μέρος της επίθεσης. Όμως όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, οι χορηγίες που θα συγκεντρωθούν μέχρι τον Ιούνιο αναμένεται να καθορίσουν το ύψος αλλά αλλά και το πλήθος των μεταγραφών, καθώς επίσης τη συμμετοχή της ομάδας στο Challenge Cup.

Πηγή: prasini.gr - Δήμητρα Πολυχρονοπούλου
Διαβάστηκε 1706 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ