1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2018 22:20

«Με το πνεύμα του δράκου» ο Άρης στο ντέρμπι

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Η ομάδα του Άρη θα υποδεχτεί τους Μακεδόνες Αξιού, το Σάββατο (19.30 ΔΑΚ Πυλαίας), στο μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης θέσης της Volleyleague γυναικών, με στόχο τη νίκη και χαρακτηριστικό της αποφασιστικότητας των «κίτρινων», είναι τα μπλουζάκια του…δράκου.

Όπως αναφέρει με ανακοίνωση της η διοίκηση, οι 14 παίκτριες θα κάνουν ζέσταμα με τα ειδικά φανελάκια στο «παιχνίδι της χρονιάς» και σημειώνουν:

«Δεκατέσσερα μπλουζάκια «Dragon Spirit», προμηθεύτηκε το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας, ώστε να στηρίξει την προσπάθεια του αντρικού μπάσκετ και την πρωτοβουλία των κυρίων Παναγιώτη Γιαννάκη και Θανάση Πλιάκη.

Τα μπλουζάκια θα τα φορέσει όλη η ομάδα στο ζέσταμα του αγώνα με τους Μακεδόνες Αξιού. Να τονίσουμε πως αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς για το γυναικείο τμήμα, που βρίσκεται στη 3η θέση ενώ οι Μακεδόνες βρίσκονται στη 2η.

Η ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 19.30 στο ΔΑΚ Πυλαίας και η παρουσία των φίλων της ομάδας είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς όπως έχουμε πει πολλές φορές, "Μαζί μπορούμε καλύτερα"»

Διαβάστηκε 609 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ