1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-04-2018 16:04

Αποστολογιωργάκης:«Με το ίδιο πάθος κόντρα στην ΑΕΚ».Παρουσία «Σάρας» η προπόνηση!

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με στόχο να διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου για την Α1 γυναικών, ο Ηλυσιακός κατεβαίνει πανέτοιμος για τον πρώτο τελικό πλέι οφ της Ρre League με την ΑΕΚ (19.30 Nstv) στο κλειστό Σχολικό της Ν. Φιλαδέλφειας.

Η ομάδα των Ιλισσίων κατάφερε να περάσει στον τελικό ύστερα από το απόλυτο θρίλερ κόντρα στον Πανιώνιο με 3-2 στον τρίτο ημιτελικό και ο «αρχιτέκτονας» της φετινής πορείας του συλλόγου , Μανώλης Αποστολογιωργάκης σχολίασε:

«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου για τον χαρακτήρα που έδειξαν στον τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο. Ήταν ένα απίστευτος σε εξέλιξη ματς με τρομερές ανατροπές και καταφέραμε με φοβερή θέληση και πάθος να γυρίσουμε ένα χαμένο ταιμπρέικ από 8-13. (επικράτησε ο Ηλυσιακός με19-17!)  Πλέον με καλή ψυχολογία πάμε να αγωνιστούμε στον πρώτο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Σίγουρα το φαβορί είναι η ΑΕΚ, μια ομάδα που είναι κτισμένη για την άνοδο, ενώ επίσης έχει την έδρα και τον κόσμο.  Από την άλλη πλευρά εμείς θα τα δώσουμε όλα και με το ίδιο πάθος για να διεκδικήσουμε την νίκη. Εύχομαι να γίνει ενας καλός αγώνας και να κερδίσει το βόλεϊ.»  

Παρουσία «Σάρας» η χθεσινή προπόνηση! 

Ένα ευχάριστο απρόοπτο συνέβη στην ομάδα του Ηλυσιακού καθώς στην χθεσινή προπόνηση στο κλειστό των Ιλισσίων, έκανε ξαφνικά την εμφάνιση της η Ζαλγκιρις Κάουνας. Η Λιθουανική ομάδα τους Σαρούνας Γιασικεβιτσιους, προτίμησε το συγκεκριμένο κλειστό για να προπονηθεί ενόψει του σημερινού δεύτερου αγώνα πλει οφ με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ.

Φυσικό ήταν ο γνώριμος μας από την θητεία του στον μπασκετικό ΠΑΟ «Σάρας», να τραβήξει επάνω του όλα τα βλέμματα ενώ χαρακτηριστική είναι και η φωτό του κόουτς κ.Αποστολογιωργάκη με τον διάσημο Λιθουανό. 

Διαβάστηκε 829 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ