1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-03-2018 21:39

Οι εντυπώσεις του πρωτάρη Ηλυσιακού από τη Σαντορίνη

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Συνέντευξη στο preleague.gr έδωσαν οι Σοφία Τζαλαλή, Μαρία Σωτηρίου και Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη, κατά την διάρκεια της επιστροφής της ομάδας του Ηλυσιακού από το final-4 της Σαντορίνης.

 

 

Αναλυτικά:

Λίγη ώρα μετά τη ολοκλήρωση του "Φάιναλ Φορ" όλες οι αθλήτριες του Ηλυσιακού... πετούσαν από χαρά. Γι' αυτό επιλέξαμε μια μίνι-συνέντευξη με τρεις παίκτριες της ομάδας να γίνει στον αέρα εν πτήσει...

Η πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα είχε διάρκεια περίπου μισής ώρας. Ωστόσο, αρκούσε μέσα σε λίγα λεπτά να συμπυκνώσουν σκέψεις και συναισθήματα που έζησαν τέσσερις μέρες στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων με αφορμή την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ γυναικών. Λίγο πριν ξεκινήσει η "ανάκριση" σε μιά γενικότερη ερώτηση, πώ τους φάνηκε η διοργάνωση ήταν πραγματικά αφοπλιστική η απάντηση: "Ήταν μιά διοργάνωση, ροζ". Και πως να μην είναι, με τόσες αθλήτριες που είχαν ως στόχο την κάκτηση του Κυπέλλου;

Η Κεντρική, Σοφία Τζαλαλή αναφέρθηκε σε όλα όσα έζησε στο Φάιναλ Φορ: "Ήταν μια ξεχωριστή και πρωτόγνωρη εμπειρία με μιά εξαιρετική φιλοξενεία από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης αλλά και τους ανθρώπους του νησιού. Σχετικά με τον ημιτελικό κόντρα στον Πανναξιακό θα θέλαμε να αλλάζαμε το αποτέλεσμα και να φτάναμε ακόμα πιο ψηλά. Γνωρίζαμε βέβαια ότι ήταν αρκετά δύσκολο να συμβεί. Ωστόσο, θα έλεγα ότι αυτό που ζήσαμε στη Σαντορίνη θα μας κάνει να πατήσουμε ακόμα πιο δυνατά στα πόδια μας ώστε να πάρουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ώστε να έχουμε ένα αβαντάζ απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας".

Η Ακραία, Μαρία Σωτηρίου εξέφρασε την επιθυμία της για κάτι διαφορετικό: "Ήθελα να είχαμε πιο μαχητική παρουσία στον ημιτελικό ώστε να το ευχαριστιόμασταν περισσότερο, ενώ δε σας κρύβω ότι θα ήθελα να ήταν πιο αμφίρροπη η διοργάνωση μεταξύ των τεσσάρων ομάδων, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πάντως, αυτό που ζήσαμε στο νησί των Κυκλάδων θα μας βοηθήσει όλες για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων και παράλληλα μας δίνει ένα κίνητρο ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή μας ώστε του χρόνου να παίζουμε περισσότερους αγώνες όμοιους με αυτούς του Κυπέλλου, κόντρα σε ισχυρές ομάδες. Ομολογώ, ότι ήταν μια όμορφη εμπειρία οι προπονήσεις και ο αγώνας στη Σαντορίνη και σίγουρα θα είναι μιά ανάμνηση που δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Ελπίζω να ξαναβρούμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε μιά παρόμοια στιγμή. Φυσικά, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η άνοδος του Ηλυσιακού φέτος είναι ένας σπουδαίος στόχος και ταυτόχρονα αποτελεί προσωπικά το αποκορύφωμα ενός μεγάλου ταξιδιού που ξεκινάει από τα πρώτα χρόνια που ασχολήθηκα με το βόλεϊ".

Η Κεντρική, Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη εκτός από τις εντυπώσεις για το Φάιναλ Φορ, μίλησε και αυτή για το στόχο της ανόδου: "Δε σας κρύβω ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να ξαναζήσουμε και του χρόνου όλα αυτά που είδαμε φέτος. Πήραμε μια γεύση από τον δυνατό ανταγωνισμό που επικρατεί στην Α1 των γυναικών, οπότε αυτόματα αυξάνεται η επιθυμία μας ώστε του χρόνου να αγωνιζόμαστε στην μεγαλύτερη κατηγορία. Συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη για δουλειά διότι έχουμε δύσκολο έργο στο πρωτάθλημα όπου στόχος είναι η άνοδος. Άλλωστε, δύο συνεχόμενα χρόνια φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό! Πιστείω ότι φέτος είμαστε έτοιμες και αξίζουμε την άνοδο. Σίγουρα θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τους κόπους όλων των αθλητριών του Ηλυσιακού".

Πηγή: preleague.gr

Διαβάστηκε 498 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ