1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2023 13:46

Πρέβεζα και Άρης στον τελικό του τουρνουά του Φ.Γ.Σ.

Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα θα βρεθούν ο διοργανωτής Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, και ο Άρης Θεσσαλονίκης μετά τις νίκες απέναντι σε Α.Ο Λαμίας και Απόλλων Καλαμάτας που πέτυχαν αντίστοιχα.

Πρέβεζα- Λαμία 3-2

Στον πρώτο ημιτελικό  που άνοιξε και το τουρνουά η ομάδα της Πρέβεζας (Pre League), αντιμετώπισε τον Α.Ο Λαμίας (Volley Leaguea), την οποία και κέρδισε με 3-2 στα σετ (25-20), (24-26), (23-25), (25-10), (15-10).

Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-20. Η Λαμία αντέδρασε και πήρε τα δύο επόμενα σετ με (24-26) και (23-25).Ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 2-2 με το εντωπωσιακό 25-10 πηγαίνοντας το παιχνίδι στο ταί μπρέκ.

Εκεί οι αθλήτριες της ομάδας της Πρέβεζας κέρδισαν με 15-10, λαμβάνοντας το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου

.ΦΓΣ. Πρέβεζας (Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Μύθου, Πεπονή, Θεοδωράκη, Μητροπούλου, Κουτρουμπή, Αuram Mέλου, Γερομιχαλού, Τοτσίδου, Κούκα, Σιούλα.

ΑΟ Λαμιας (Αγγελης): Παγώνη, Oliveira, Yagmur, Pejicic, Μιχαηλίδη, Παπακωνσταντίνου, Φλιάκου, Μαραθοκαμπίτου, Σουλιωτη, Τσιριμώκου, Αργυρίου, Σιόπου.Στον δεύτερο αγώνα η ομάδα του Απόλλων Καλαμάτας (Pre League)  κέρδισε το πρώτο σετ με 25-21 τον Άρη Θεσσαλονίκης (Volley League).

'Άρης- Απόλλωνας Καλαμάτας 3-1

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως πολύ γρήγορα κατάφερε και γύρισε το εις βάρος της σκορ, κερδίζοντας τα επόμενα τρία σετ και μάλιστα με το ίδιο σκορ 25-20, κάνοντας το 3-1, παίρνοντας το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Φ.Γ.Σ Πρέβεζας.

Α.Σ. 'Αρης (Σκουλικαρης): Χωριάτη, Βάρδα, Κim, Σακκά, Στάικου, Θεοδοσίου, Σκουλούδη, Καλαπόδη, Παπαδοπούλου, Ματάκι, Εξαδάκτυλου, Joulie, Μάρπυ.

Απολλων Kαλαματας (Μυτσικιδης): Αρβανιτοπουλου, Yolande, Ευθυμιοπούλου, Κοκότη, Καραφουλίδου, Φάκη, Ρωσσιάδου, Μαυροειδη, Γιόλλα Ν., Γιόλλα Ε., Κακκα, Βarbavova

Το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει ως εξής: 

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

17.30 Μικρός τελικός – (Α.Ο Λαμίας vs Απόλλων Καλαμάτας)

20.00 Μεγάλος τελικός – (Φ.Γ.Σ Πρέβεζας vs Άρης Θεσσαλονίκης)

Σχετικά άρθρα

  • Ο Γιώργος Μπακοδήμος στον πάγκο της ΑΕΚ για το παιχνίδι με το Αιγάλεω
    Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Τετάρτη η ΑΕΚ, μετά την παραίτηση του Μανώλη Αποστολογιωργάκη.
  • Δύο όμιλοι 27 ομάδων στην Α2 ανδρών με προοπτική μείωσης στις 25 (pdf)
    Η ομαλότητα επανέρχεται στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών και μετά από διάστημα επτά ετών όπου φτάσαμε μέχρι και 40 ομάδες στην κατηγορία, επανερχόμαστε και πάλι στους δύο ομίλους που με βάση τις ανάγκες, τη δυναμική του αθλήματος αλλά και τον ανταγωνισμό είναι το πλέον λογικό σενάριο. Σύμφωνα με την γενική προκήρυξη της  ΕΟΠΕ για τη σεζόν 2019-20 θα έχουμε δύο ομίλους στην Α2 ανδρών με τη συμμετοχή συνολικά 27 ομάδων, δηλαδή, δύο λιγότερες ομάδες και ένα όμιλο λιγότερο από τη σεζόν 2018-19.
  • Και εγένετο η Pre League ανδρών, με 11 ομάδες πάλι η Volley League (pdf)
    Το πείραμα της Pre League γυναικών στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε αυτό συντέλεσε ο έντονος ανταγνωισμός μεταξύ του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ με τους δύο πρώτους συλλόγους να ανεβαίνουν στην Volley League γυναικών.
  • Ο ΠΑΟΚ κοντά στο Νίκο Μπουτσουρή
    Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή από την διοίκηση και τον χορηγό της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr έχει ωριμάσει η σκέψη για την περίπτωση του Νίκου Μπουτσουρή.
  • Πρωταθλητής ο Ναύαρχος Βότσης και άνοδος στη Pre League

    Η ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια από τον Β' όμιλο της Α2 Γυναικών από την χθεσινή 24η αγωνιστική, όπου επικράτησε με 3-1 σετ τον ΑΣ Γιάννενα και δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο και μαζί το εισιτήριο για την Pre League της σεζόν 2019-20.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ