1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-04-2016 20:58

Βεργίδου: «Έχουν μεγαλώσει οι προσδοκίες»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η πασαδόρος του ΑΟ Θήρας, Όλγα Βεργίδου είπε μετά την δεύτερη ήττα στους τελικούς από τον Ολυμπιακό:
 «Σίγουρα έχουμε πετύχει πολλά πράγματα, είμαστε χαρούμενες γι αυτό και σίγουρα θέλαμε να ‘μαστε πιο ανταγωνιστικές. Μας πίεσαν στο σερβίς, παίξαμε στο τρίτο αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θέλαμε πολύ να ευχαριστήσουμε αυτόν το ζεστό κόσμο που είναι δίπλα μας σε κάθε ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να πιστεύω να παρουσιαστούμε βελτιωμένες στο επόμενο παιχνίδι, είμαστε κουρασμένες, καθώς τα συνεχόμενα ματς δεν μας έχουν αφήσει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικές.Οι προσδοκίες σίγουρα έχουν μεγαλώσει».


Οικονομίδου: «Να μαστε ανταγωνιστικές»

Η κεντρικός του Α.Ο Θήρας, Μαρία Οικονομίδου σημείωσε: «Μας πίεσαν στο σερβίς περιμέναμε ότι θα κάναμε κάτι καλύτερο σε σερβίς και υποδοχή μέσα στην έδρας μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Η αλήθεια έιναι ότι σε κάθε ματς τα δίναμε όλα μέχρι τώρα. Τα σώματα μας είναι πολύ κουρασμένα. Στον τελικό όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να μαστε ανταγωνιστικές και να το ευχαριστηθούμε».
Διαβάστηκε 1075 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ