1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-04-2016 16:09

Συγχαρητήρια Θήρας σε κόσμο και Φοίνικα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η διοίκηση του ΑΟ Θήρας θέλησε με ανακοίνωση της να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην πρόκριση στους τελικούς της Α1 Γυναικών, καθώς και όσους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τον Απόστολο Οικονόμου και τις αθλήτριες του συλλόγου. Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον Φοίνικα Σύρου για την πρόκριση στους τελικούς της Volleyleague.
Η Διοίκηση του ΑΟ Θήρας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή την γιορτή και ιδιαίτερος τον Αερολιμενάρχη κ. Γάκη που μας έδωσε την αδεία να υποδεχθούμε τις αθλήτριες στους χώρους του αεροδρομίου Θήρας.

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους:

Την Έπαρχο κα Λειβαδαρου, τον Αντιδήμαρχο κ. Καφουρο, τον πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Τζουρο, τους Δημοτικούς σύμβουλους κ. Δαρζεντα, κ. Νομικο, κ. Δακορωνια κ. Ορφανό, τον Λιμενάρχη Θήρας κ. Βασαλακη την κα. Μαρινα Πετίνη Βασαλάκη (όπου βοήθησε πάρα πολύ με την οργάνωση και τα δώρα που προσέφερε από το καταστημα της Kamari gold) την εταιρία NST Travel και τον ιδιοκτήτη κ. Παγώνη το μουσικό συγκρότημα του κ. Φαρισαίου καθώς τους δημοσιογράφους κ. Μυτιληναίο και κα. Στουρναρα το γυμνάσιο Φηρών και τον Διευθυντή τους κ Καραμολέγκο καθώς και όλες τις Οικογένειες και τα μικρά παιδιά τους που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν την αμάδα της ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΜΑΣ.

Παρόντες για ακόμη μια φορά στην μεγάλη γιορτή οι πιστοί φίλοι της ομάδας (VOLCANS) που έδωσαν ρυθμό με τα συνθημα τα τους.

Η ανακοίνωση για τον Φοίνικα Σύρου:

Ο ΑΟ Θήρας θα ήθελε να συγχαρεί την Διοίκηση τους παίχτες και το προπονητικό team Βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου για την Μεγάλη πρόκριση στους τελικούς για το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Μας προκαλεί ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ότι οι Κυκλάδες μας εκπροσωπούνται από 2 Κυκλαδίτικες αμάδες στους τελικούς Πρωταθλήματος Ελλάδος.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη σειρά των τελικών που θα ακολουθούσουν.
Διαβάστηκε 307 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ