1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2016 13:46

Σε απολογία ΑΟ Θήρας και ΑΕΚ

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για 4 εξ αναβολής υποθέσεις κάλεσε σε απολογία τα σωματεία του ΑΟ Θήρας, της ΑΕΚ, της Αγίας Παρασκευής και του Μίλωνα η αθλητική δικαστής της ΕΟΠΕ. Αναλυτικά:
Η αθλητική δικαστής καλεί σε απολογία την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 09:30΄ π.μ.:

*το σωματείο ΑΟ ΘΗΡΑΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 9/1/16 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΣ ΑΡΗΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (η υπόθεση είναι εξ αναβολής).

*το σωματείο ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 17/1/16 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (η υπόθεση είναι εξ αναβολής).

*το σωματείο ΑΕ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και την αθλήτρια του ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΟΦΙΑ, για την συμπεριφορά της προς τους διαιτητές του αγώνα της 30/03/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (η υπόθεση είναι εξ αναβολής).

*το σωματείο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και τους αθλητές του ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΠΑΝΟΥΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές του αγώνα της 19/03/16 μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.
Διαβάστηκε 608 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ