1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2023 22:45

Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες 2023: Ανοίγει η αυλαία για τις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ στον Καρτερό

Το πρωί της Πέμπτης (14/9) ανοίγει η αυλαία των αγώνων του κυρίως ταμπλό στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες 2023 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με την ολοκλήρωση των προκριματικών σε άνδρες και γυναίκες έρχεται και το κυρίως... μενού της διοργάνωσης στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center και οι Εθνικές μας ομάδες ρίχνονται στη "μάχη".

Το πρώτο σερβίς θα το κάνουν ο Ιάσων Κανέλλος με τον Γιώργο Τερζόγλου, οι οποίοι στις 9πμ θα αναμετρηθούν με τους Πασκάλ και Βινσέντ Φερί από το Μονακό. Στον Α' όμιλο βρίσκονται επίσης οι Πορτογάλοι Κάμπος, Πεντρόσα και οι Αλγερινοί Καλούτσε, Ντεκίτσε.

Οι Σταύρος Ντάλλας και Δημήτρης Χατζηνικολάου θα αγωνιστούν μία ώρα αργότερα κόντρα στους Μαροκινούς Ναουφά, Γιακί. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κληρώθηκαν στον Δ' όμιλο μαζί και με τους Γάλλους Κουινσί και Κάλβιν Αγιέ και τους Κοσοβάρους Μπαϊράμι, Μαλίκι.

Πρεμιέρα στις γυναίκες θα κάνουν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, Διονυσία Μάτιου και Λίζα Τριανταφυλλίδη και ο πρώτος τους αντίπαλος στον Δ' όμιλο θα είναι οι Τζαχάρι, Αβντουλάχου από το Κόσοβο στις 10πμ. Μαζί τους στον όμιλο είναι οι Γαλλίδες Βιειρά, Σαμερό και οι Κύπριες Κωνσταντοπούλου, Γκουσάροβα.

Οι νεαρές Θεσσαλονικιές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη δεν χρειάστηκε να αγωνιστούν στα προκριματικά λόγω απόσυρσης δύο ομάδων πριν την έναρξη των αγώνων και κληρώθηκαν στον Γ' όμιλο. Στις 12μμ θα αντιμετωπίσουν τις Σλοβένες Λόβσιν Κότνικ, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Ιταλίδες Όρσι, Μπιάνκι θα αντιμετωπίσουν τις Ακάρι, Νουρ από το Λίβανο.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε live streaming ΕΔΩ.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ