1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2023 16:45

Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ18: Πρόκριση στις 24 καλύτερες ομάδες για Κεσκίνη, Κοντοστάθη

Την δεύτερη θέση στον Δ' όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Κ18 στην Μαδρίτη πήραν οι Εβρίτες Κυριάκος Κεσκίνης και Ανδρέας Κοντοστάθης.
Το ελληνικό δίδυμο αν και έχασε το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στους Βέλγους Βαν Χουτ, Χέντρικχ με τις δύο προηγούμενες νίκες που πέτυχαν κόντρα σε Γερμανία και Αγγλία, κατάφερε να πάρει την 2η θέση και την πρόκριση για τις 24 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Κόντρα στο Βέλγιο ηττήθηκαν με 2-0 (21-15, 21-15) σετ και προέκυψε τριπλή ισοβαθμία, με το Βέλγιο να βγαίνει πρώτο, την Ελλάδα δεύτερη και την Γερμανία τρίτη.

Έτσι, στις 12.40 το Σάββατο Κεσκίνης και Κοντοστάθης θα αντιμετωπίσουν τους Μολδαβούς Ντίντορτσιουκ, Ουσάτοφ με στόχο τη πρόκριση στους 16.

Πιο αργά το απόγευμα της Παρασκευής, οι Θεσσαλονικιές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στις Ελβετίδες Μποσάρ, Στολζ για τον Β' όμιλο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ