1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2023 21:20

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Κάριανη Καβάλας οι Κουρτίδης, Πασχαλέρης και οι νεαρές Αλεξόγλου, Πασχαλάκη

Ο Αλέξανδρος Κουρτίδης με τον Γιώργο Πασχαλέρη και οι νεαρές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο τελευταίο τουρνουά Open της North Area Beach Volley Circuit στην Καριανή Καβάλας.
Οι τελικοί έγιναν παρουσία του πρώην διεθνή καλαθοφαιριστή Φραγκίσκου Αλβέρτη που έκανε και την απονομή στις γυναίκες.


Την δυναμική τους ως αθλήτριες και ως ομάδα έδειξαν στη διοργάνωση η 13ηχρονη Ελένη Αλεξόγλου και η 15χρονη Μυρτώ Πασχαλάκη, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Στον τελικό επικράτησαν της Γεωργίας Χατζηδημητρίου και της Κλόι Κιμπλ με 2-0 (21-17, 21-13) σετ, παίρνοντας και τη ρεβάνς για την ήττα που εκαναν στην πρώτη φάση του κυρίως ταμπλό.

Τον τίτλο στους άνδρες πήραν οι Αλέξαρδρος Κουρτίδης, Γιώργος Πασχαλέρης που νίκησαν στον τελικό τον Ραφαήλ Μπανιώτη και τον Αποστόλη Τζαμπάτζη με 2-0 (21-14, 21-16) σετ.

Τις απονομές στους νικητές και στους φιναλίστ έκαναν ο Νίκος Κουρτίδης, πρόεδρος του Ομίλου Κουρτίδη και μεγάλου χορηγού του Kariani Open, ο ιδιοκτήτης του Beach Bar Εν Πλω και συνδιοργανωτής του τουρνουά Παναγιώτης Βογιατζάρας, ο πρώην διεθνής αθλητής του μπάσκετ Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο πρώην διεθνήες διαιτητής Σωτήρης Δεληκωστίδης.

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ