1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2023 21:24

Kefalonia K19 Juniors Finals: Οι απονομές και οι βραβεύσεις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα Κ19 για το μπιτς βόλεϊ στην πανέμορφη παραλία Αη Χέλης του Δήμου Αργοστολίου και μετά τους δύο τελικούς ακολούθησαν οι απονομές και οι βραβεύσεις.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Κ19

Τα μετάλλια στις πρωταθλήτριες Κουκουδίτσκα Κυριακή και Λιόφτη Κατερίνα έδωσαν ο πρόεδρος του BV Άμμος, Φώτης Αυγουστάτος και ο Β' αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Αντωνόπουλος. Τα Κύπελλα στα κορίτσια από την Θεσσαλονίκη απένειμαν οι κύριοι Αντωνόπουλος και Αυγουστάτος.  

  Τα μετάλλια στις Δανάη Αραμπατζή και Ελένη Καλουτσάκη που κατέκτησαν την 2η θέση, απένειμε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, Θεόδωρος; Κανελλόπουλος και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Ελένη Καζάκου.
Τα μετάλλια για την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19, απένειμαν στις Χρυσαφανή και Αθανασία Νικοπούλου το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Ιφιγένεια Τέφα και ο Ομοσπονδιακός προπονητής beach volley της ΕΟΠΕ, Στάθης Χανδρινός.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΦΗΒΩΝ Κ19

Τα μετάλλια στους πρωταθλητές Ελλάδας Κ19, Δημήτρη Καλιόζη και Γιάννη Καρδούλια απένειμαν ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Β' αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Αντωνόπουλος. Τα Κύπελλα έδωσαν οι κύριοι Αντωνόπουλος και Μιχαλάτος.   Τα μετάλλια για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ19, απένειμαν στους Κυριάκο Κεσκίνη και Ανδρέα Κοντοστάθη ο πρόεδρος του BV Άμμος, Φώτης Αυγουστάτος και η αντιδήμαρχος Λειβαθούς, Κρυσταλία Μιχαλάτου. 
Τα μετάλλια στους Κώστα Βένιο και Ιπποκράτη Χρηστάκο για την κατάκτηση της 3ης θέσης, απένειμαν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Ελένη Καζάκου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, Θεόδωρος; Κανελλόπουλος

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΛΑΚΕΤΩΝ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμο Αργοστολίου για την άριστη συνδιοργάνωση του JUNIORS  FINAL K19. Την πλακέτα παρέλαβε ο Δήμαρχος Αργοστολίου κος. Θεόφιλος Μιχαλάτος. Την απονομή έκανε ο Β' αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Η ΕΟΠΕ απένειμε τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την άριστη συνδιοργάνωση του JUNIORS  FINAL K19. Την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της BV Άμμος, Φώτης Αυγουστάτος. Την απονομή έκανε ο ο Β' αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Παναγιώτης Αντωνόπουλος.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στην ΕΣΠΕΠ για την άριστη συνδιοργάνωση του JUNIORS  FINAL K19. Την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κος Θεόδωρος Κανελλόπουλος. Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ κα. Ιφιγένεια Τέφα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αθλητικό Σύλλογο BV AMMOS KEFALONIA για την άριστη συνδιοργάνωση του JUNIORS  FINAL K19. Την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Φώτης Αυγουστάτος. Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ κα. Ελένη Καζάκου.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ