1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2023 16:34

Kefalonia K19 Juniors Finals: Οι Καλιόζης, Καρδούλιας και Κεσκίνης, Κοντοστάθης στον τελικό των αγοριών

Ωραίο θέαμα στα ημιτελικά των αγοριών του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ19 που διεξάγεται στο Αργοστόλι, με τους Καλιόζη Δημήτρη και Καρδούλια Γιάννη να αντιμετωπίζουν στην μάχη για το χρυσό τους Κεσκίνη Κυριάκο και Κοντοστάθη Ανδρέα.

Μετά τις γυναίκες έχουμε και τις ομάδες που θα παλέψουν για τα μετάλλια στους άνδρες σε μικρό και μεγάλο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ19 που διεξάγεται στην πανέμορφη παραλία Αη Χέλης του Δήμου Αργοστολίου.

Το πρώτο χρονικά ζευγάρι που προκρίθηκε στον τελικό ήταν αυτό των Καλιόζη Δημήτρη και Καρδούλια Γιάννη. Τα παιδιά από την Κω επικράτησαν με 2-0 (17-21, 15-21) των Βένιου Κωνσταντίνου και Χρηστάκου Ιπποκράτη από το Ηράκλειο της Κρήτης.

Τα παιδιά από την Κω είχαν τον έλεγχο του αγώνα και σε κανένα σημείο δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να μπορέσουν να τους αμφισβητήσουν, φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση της νίκης παίρνοντας και το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό οι Κεσκίνης Κυριάκος και Κοντοστάθης Ανδρέας νίκησαν με 2-0 (21-16, 21-16) τους Ιντρισλάρι Αλεξάνδρου και Παπαϊωάννου Δημήτρη και πήραν την πρόκριση για τον τελικό. Ο δεύτερος ημιτελικός είχε αγωνία μέχρι τα μέσα και των δύο σετ, αλλά στην συνέχεια οι νικητές ανέβαζαν απόδοση και έφτασαν στη νίκη.

Στις 16:45 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα στους Βένιου Κωνσταντίνο και Χρηστάκο Ιπποκράτη κόντρα στους Ιντρισλάρι Αλεξάνδρο και Παπαϊωάννου Δημήτρη. Στις 18:15 θα διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα στους Καλιόζη Δημήτρη και Καρδούλια Γιάννη κόντρα στους Κεσκίνη Κυριάκο και Κοντοστάθη Ανδρέα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ