1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-08-2023 15:51

Γεράσιμος Τσιμάρας: "Έπρεπε να γίνει κάτι οργανωμένο στην Κεφαλονιά, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδαϊ"

Ο προπονητής του BV Άμμος, Γεράσιμος Τσιμάρας μιλάει για την προσπάθεια που γίνετια στην Κεφαλονιά με το μπιτς βόλεϊ και στέκεται στην αγάπη του κόσμου, αλλά και στο ότι ήδη υπάρχουν 50 παιδιά που παίζουν τον βασιλιά της άμμου.

Τις τελευταίες ημέρες η Κεφαλονιά είναι στο επίκεντρο του μπιτς βόλεϊ, καθώς στην πανέμορφη παραλία Αη Χέλης στον Δήμο Αργοστολίου διεξάγεται η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ19.

Μια διοργάνωση που έγινε στο πανέμορφο αυτό μέρος και γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε το άθλημα και προσπαθούν όσο μπορούν για την ανάπτυξη του.

Άνθρωποι που το μεράκι τους έφτασε μέχρι και στο να φτιάξουν σύλλογο αποκλειστικά για τον "βασιλιά του καλοκαιριού". Ο προπονητής του BV Άμμος Κεφαλονιά, Γεράσιμος Τσιμάρας μίλησε για την προσπάθεια αυτή.

Μια προσπάθεια που ήδη αποδίδει καρπούς καθώς η ομάδα έχει 50 παιδιά που μαθαίνουν τα μυστικά του μπιτς βόλεϊ και χαίρονται το άθλημα, ενώ η τοπική ομάδα Αμαλία Αυγουστάτου, Σοφία Λουκά προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Ο Τσιμάρας στέκεται στην ανάγκη που υπήρξε να γίνει κάτι οργανωμένο για το άθλημα αυτό. Και φυσικά στην ανταπόκριση του κόσμου που είναι μεγάλη. Επίσης επισημαίνει πως θα πρέπει να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις και μεγάλα τουρνουά και ειδικά στην επαρχία που αξίζει να έχει τις ευκαιρίες της.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ