1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2023 23:56

Kefalonia K19Juniors Finals: Ήδη δύο ομάδες στα ημιτελικά στα αγόρια

Με το τελευταίο παιχνίδι αυτό των Καλιόζη/Καρδούλια κόντρα στους Κεσκίνη/Κοντοστάθη να κλείνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την 3η ημέρα, ήδη έχουμε δύο ομάδες στα ημιτελικά στα αγόρια και το πρωί της Κυριακής οι «μάχες» θα κορυφωθούν.
Θέαμα υψηλού επιπέδου όσον αφορά την κατηγορία Κ19, είδαν όσοι βρέθηκαν στον Αη Χέλη παρακολουθώντας την 2η ημέρα τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ειδικά στα αγόρια οι μάχες ήταν μεγάλες και ήδη από το απόγευμα του Σαββάτου ξέρουμε τις δύο ομάδες που θα βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, περιμένοντας να μάθουν από τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το πρωί της Κυριακής τους αντιπάλους τους.

Το πρώτο χρονικά ζευγάρι που βρέθηκε στα ημιτελικά κάνοντας 3 νίκες (στα αγόρια επειδή δεν κατέβηκε μια ομάδα δεν υπήρξαν όμιλοι), ήταν οι Βένιος Κωνσταντίνος και Χρηστάκης Ιπποκράτης, οι οποίοι εξασφάλισαν την πρόκριση επικρατώντας στο τρίτο τους παιχνίδι των Ιντρισλάρι Αλέξανδρους / Παπαιωάννου Δημήτρη με 2-0 (21-13, 21-13).

Η μεγάλη μάχη όμως έγινε για το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά. Το πιο θεαματικό παιχνίδι αυτό το διήμερο, οι Κοντοστάθης και Κεσκίνης, επικράτησαν με 2-1 (21-17, 17-21, 13-15) των Καλιόζη και Καρδούλια και πήραν μαζί και την απευθείας πρόκριση για τα ημιτελικά των αγοριών.

Όλα τα αποτελέσματα των ανδρών ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ