1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-08-2023 23:13

Kefalonia K19 Juniors Finals: Τα οκτώ ζευγάρια που θα παλέψουν για τον τίτλο στα κορίτσια

Μεγάλα παιχνίδια στην πανέμορφη παραλία Αη Χέλης στην Κεφαλονιά για τα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ19, με την οκτάδα των κοριτσιών να είναι ήδη γνωστή.

Με την μία μάχη να διαδέχεται την άλλη και παρά το ξαφνικό μπουρίνι, έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των προημιτελικών των κοριτσιών στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην πανέμορφη παραλία Αη Χέλης στο Αργοστόλι.

Με την αγωνία στο κατακόρυφο αυτές τις δύο ημέρες παρακολουθήσαμε πλούσιο θέαμα με το ταμπλό να τελικά να είναι 16άρι, κάνοντας την αγωνία για την πρόκριση ακόμα μεγαλύτερη. Το παιχνίδι που έκλεψε την παράσταση στα κορίτσια ήταν αυτό ανάμεσα σε δύο ζευγάρια αδερφών. Από την μία οι δίδυμες Μπρούμα, η Άννα και η Αργυρώ και από την άλλη οι Ηρακλειώτισσες, Ελευθερία και Νικολέττα Φανιουδάκη. Μια αναμέτρηση που συγκέντρωσε επάνω της όλα τα βλέμματα όχι γατί όπως θα έχανε θα έμενε εκτός συνέχειας, αλλά γιατί συνεχίστηκε να διεξάγεται και την στιγμή που έριξε μια δυνατή βροχή.

Λίγες ώρες πριν όλοι στην παραλία και λογικά στο νησί, είχαμε λάβει μήνυμα από το 112 για ακραία καιρικά φαινόμενα και καταιγίδα, μια καταιγίδα που δεν ήταν όμως μεγάλη, δεν κράτησε πολύ και κυρίως δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν την αναμέτρηση με τις Κρητικοπούλες να παίρνουν τη νίκη και την πρόκριση επικρατώντας με 2-0 (18-21, 14-21).

Όσον αφορά τις οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι:

Κατέρη Κατερίνα / Κοντακιώτη Αγγελική

Αραμπατζή Δανάη / Καλουτσάκη Ελένη

Αυγουστάτου Αμαλία / Λούκα Σοφία

Φανιουδάκη Ελευθερία / Φανιουδάκη Νικολέττα

Αναγνωστοπούλου Άννα / Κομίνη Σπυριδούλα

Κουκουδίτσκα Κυριακή / Λιόφτη Κατερίνα

Φετφατζή Ελευθερία / Πιτσούλη Εμμανουηλία – Μαρία

Νικοπούλου Αθανασία / Νικοπούλου Χρυσαφανή

Όλα τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ