1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2023 11:57

XANTHI GRAND SLAM: 'Ανοιξε η αυλαία με 40 ομάδες στην πλατεία Δημοκρατίας

Με τη συμμετοχή 40 ομάδων ανδρών και γυναικών άνοιξε το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουλίου στην πλατεία Δημοκρατίας η αυλαία του XANTHI GRAND SLAM.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί με τα προκριματικά των γυναικών και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα γίνει το πρώτο σερβίς στα προκριματικά των ανδρών. Τα προκριματικά διεξάγονται με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών (12 ομάδες ανά φύλο), καθώς όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κεντρικό γήπεδο στην πλατεία Δημοκρατίας με θέα το μεγάλο ρολόι.

Στο Νο1 του ταμπλό των γυναικών βρίσκονται οι νικήτριες του Thessaloniki Grand Slam, Διονυσία Μάτιου και Λίζα Τριανταφυλλίδη, οι οποίες φέτος μετρούν μόνο νικηφόρα αποτελέσματα και 4 χρυσά μετάλλια (3 σε Open, 1 σε Grand Slam). Ακολουθούν στο Νο2 οι Κρητικές Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη που φέτος κατέκτησαν το τουρνουά Open στην Ίο, ενώ στο Νο3 είναι οι Βασιλική Ματιάδη, Αναστασία Σιρίνινα που έχουν φτάσει μέχρι τον τελικό στην Ίο και στην Πάτρα.

Οι νικήτριες του Patras Open Πέρσα Σακελλαρίδη, Έλενα Χαντζή είναι στο Νο4 και ακολουθούν οι φιναλίστ του Grand Slam στη Θεσσαλονίκη, Δήμητρα Καραγκούνη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου. Λαμπριάννα Πήττα και Λόριν Μάλεσιτς, νικήτριες στην Νάουσα είναι στο Νο6, ενώ οι «χρυσές» στην Καλαμάτα και στην Φλώρινα Ευανθία Λάβδα και Ιφιγένεια Σαμπάτη. Την 8άδα του κυρίως ταμπλό συμπληρώνουν οι Μυρτώ Καλαμαρίδου, Δήμητρα Μαναβή.

Μετά τις δύο πρωτιές στο Grand Slam της Θεσσαλονίκης και στο Open της Φλώρινας, ο Αντιόλ Κόλα με τον Στέλιο Τζιουμάκα βρίσκονται στο Νο1 του ταμπλό των ανδρών.

Ακολουθούν ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Ιάκωβος Καφούρος με τον Χρήστο Τσιγαρίδα.

Ο Ιάσων Κανέλλος, νικητής του περσινού Masters στη Ξάνθη μαζί με τον... Ξανθιώτη Γιώργο Τερζόγλου βρίσκονται στο Νο4 του ταμπλό και ακολουθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας και χάλκινοι στο παγκόσμιο της Ίου Παναγιώτης Ιωαννίδης και Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Ο Νίκος Ντόντης για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά θα αγωνιστεί με συμπαίκτη τον Μπεν Μάλεσιτς, λόγω τραυματισμού του Γιώργου Καντιώτη.

Το ταμπλό μέχρι στιγμής συμπληρώνουν ο επίσης Ξανθιώτης Σπύρος Τερζόγλου με τον Γιώργο Καλιανίδη και οι Αλεξανδρουπολίτες Ανέστης και Θωμάς Δημητριάδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ