1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2023 19:00

Xanthi Grand Slam: Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη – Τα κορίτσια θαύμα στο κυρίως ταμπλό

Από την εποχή της Βίκυς Αρβανίτη και της Θάλειας Κουτρουμανίδου το ελληνικό μπιτς βόλεϊ έχει να δει τόσο νεαρά κορίτσια να προκαλούν αίσθηση στην άμμο.

Η 15χρονη Μυρτώ Πασχαλάκη και η 13χρονη Ελένη Αλεξόγλου τις τελευταίες εβδομάδες έχουν κατακτήσει το 1ο τουρνουά Juniors του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην πλατεία Αριστοτέλους, το Regional της ΕΠΕΣΘ και σήμερα (Πέμπτη 6/7) πανηγύρισαν την πρόκριση τους στο κυρίως ταμπλό του Xanthi Grand Slam!

«Δηλώσαμε συμμετοχή κυρίως για την εμπειρία, αν και σκεφτόμασταν ότι έχουμε ελπίδες και σίγουρα μετά την πρώτη νίκη είχαμε μεγαλύτερη αυτεποίθηση», είπε η Έλενα με την Μυρτώ να συμφωνεί: «Στην αρχή δεν το πιστεύαμε τόσο, αλλά μπαίνοντας στο γήπεδο και μετά την πρώτη νίκη πιστέψαμε περισσότερο στον εαυτό μας».

Η φετινή τους πορεία είναι εξαιρετική αλλά για τα δύο κορίτσια υπάρχει λογική εξήγηση. «Ότι έχουμε πετύχει οφείλεται στη δουλειά μας. Τέσσερα χρόνια δεν έχουμε χάσει προπόνηση κι όλο αυτό είναι η ανταμοιβή των κόπων μας. Είμαστε πολύ χαρούμενες μέχρι στιγμής και στοχεύουμε για το καλύτερο».

Όσον αφορά το τι θα είναι το «καλύτερο» αμφότερες τόνισαν πως ο πρώτος στόχος είναι «το να κατακτήσουμε το Πανελλήνιο Κ17 στο Σύνταγμα».

Η επιτυχία τους είναι αφιερωμένη «στους γονείς μας που μας τρέχουν καθημερινά από τον Λαγκαδά και τα Λαγυνά στην Καλαμαριά για τις προπονήσεις, αλλά και στον προπονητή μας Ηλία Ζωλασταθιάδη ο οποίος όπως κι εμείς καθημερινά ήταν μαζί μας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ