1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2023 11:14

Το Beach Volley γεννιέται στην παραλία των Ποισσών, στην Κέα!

Το πρώτο τουρνουά beach volley στο πανέμορφο νησί της Κέας είναι γεγονός, με την οργανωτική επιτροπή να ανακοινώνει το KEA BEACH VOLLEY CUP, το οποίο γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Κέας και υπό της αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.
Η ανακοίνωση με όλες τις χρηστικές πληροφορίες:

Ήρθε η ώρα να μπει και το νησί της Κέας στον κόσμο του Beach Volley μέσα από έναν νέο θεσμό, ο οποίος ξεκινάει για πρώτη φορά φέτος και έχει το όνομα "KEA BEACH GAMES"!

Η εταιρεία "Sportiris" σε συνεργασία με τον Δήμο Κέας και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και την στήριξη πολλών χορηγών, αυτό το καλοκαίρι βάζουν τους πυλώνες για ένα νέο εγχείρημα που ήρθε για να μείνει.

Έτσι, το "KEA Βeach Games" ανακοινώνει με υπερηφάνεια το επερχόμενο τουρνουά KEA BEACH VOLLEY CUP, το οποίο θα διεξαχθεί στο γραφικό νησί της Κέας από τις 21 έως τις 23 Ιουλίου. Αυτό το συναρπαστικό γεγονός υπόσχεται ένα γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο με ήλιο, άμμο, διασκέδαση και έντονο συναγωνισμό στα δυο στημένα γήπεδα, προσελκύοντας αθλητές, ερασιτέχνες, ακόμη και τους μικρούς μας πρωταθλητές!

Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε τους λάτρεις του beach volley, προωθώντας μία εξαιρετική εμπειρία που θα αφήσει ανεξίλητη εντύπωση τόσο στους παίκτες όσο και στους θεατές.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 18 Ιουλίου με ένα καμπ που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους νεαρούς λάτρεις του beach volley, με επαγγελματική προπόνηση, πολύτιμη ανάπτυξη δεξιοτήτων και την ευκαιρία να δεθούν με συνομηλίκους που μοιράζονται το πάθος τους για το παιχνίδι. Ακολουθεί στις 20 Ιουλίου συναρπαστικό τουρνουά ειδικά σχεδιασμένο για ερασιτέχνες τοπικούς παίκτες. Αυτός ο φιλικός διαγωνισμός προσφέρει την ευκαιρία στους εκκολαπτόμενους αθλητές να επιδείξουν τις ικανότητές τους, απολαμβάνοντας την έντονη ατμόσφαιρα του beach volley στην εκπληκτική ακτή των Ποισσών της Κέας.

Με φόντο τα κυκλαδίτικα βουνά και τα κρυστάλλινα νερά της Κέας, αυτό το τουρνουά είναι ένας ιδανικός τρόπος για τους συμμετέχοντες και τους θεατές να βυθιστούν στην ομορφιά του νησιού απολαμβάνοντας το συναρπαστικό άθλημα του beach volley. Από απλούς θεατές έως αφοσιωμένους οπαδούς, όλοι καλούνται να παρακολουθήσουν τη χάρη, τη δύναμη και τον αθλητισμό που επιδεικνύεται καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ως υποστηρικτής της διοργάνωσής μας, η Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να γίνει αυτό το τουρνουά μια ηχηρή επιτυχία. Η δέσμευσή τους στην προώθηση και προβολή του beach volley στην Ελλάδα έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανύψωση της δημοτικότητας του αθλήματος και στην καλλιέργεια ταλέντων.

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον ΔΗΜΟ ΚΕΑΣ για τη συνεχή υποστήριξη και συνεργασία. Μαζί, στοχεύουμε να φέρουμε τους ανθρώπους πιο κοντά στο άθλημα που αγαπούν και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις ζωής που θα μείνουν αξέχαστες σε όλους όσους το παρακολουθούν.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει στα ημερολόγιά σας τις 21 έως 23 Ιουλίου και ελάτε μαζί μας στο μαγευτικό νησί της Κέας για μια εξαιρετική γιορτή του beach volley! Είτε είστε έμπειρος αθλητής, φιλόδοξος ερασιτέχνης ή παθιασμένος φίλαθλος, αυτή η εκδήλωση υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη συντροφικότητα, συναρπαστικούς αγώνες και τη χαρά του καλοκαιριού δίπλα στη θάλασσα.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες εγγραφής, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.keabeachgames.com ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας στα social media της διοργανωσης στο facebook @keabeachgames και στο instagram @keabeachames.

Ας κάνουμε το τουρνουά ΚΕΑ BEACH VOLLEY CUPμια πραγματική γιορτή του αθλήματος που όλοι λατρεύουμε!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ