1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2023 21:15

Γιώργος και Σπύρος Τερζόγλου: «Το καλύτερο τουρνουά γίνεται στη Ξάνθη»

Την ευκαιρία να αγωνιστούν στη Ξάνθη, στη πόλη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν θα έχουν για άλλη μία χρονιά ο Γιώργος με τον Σπύρο Τερζόγλου.

Ο μεν Γιώργος που αγωνίζεται με τον Ιάσονα Κανέλλο φέτος, το 2022 είχε κατακτήσει την 3η θέση με συμπαίκτη τον Ραφαήλ Μπανιώτη, ενώ ο αδερφός του Σπύρος πήρε την 9η με παρτενέρ τον Θωμά Δημητριάδη.

Τα δύο αδέρφια που ξεκίνησαν την καριέρα τους στη σάλα και στην άμμο από τη Ξάνθη, σε συνέντευξή τους στο volleyball.gr δήλωσαν ανυπόμονοι για το Grand Slam στη πόλη τους, καθώς οι συγγενείς και οι φίλοι τους θα βρίσκονται στις κερκίδες.

«Χαιρόμαστε που μας δίνεται η ευκαιρία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να παίξουμε στη πόλη που μεγαλώσαμε και μας ανέδειξε, αλλά κυρίως με τους δικούς μας ανθρώπους στις κερκίδες να μας παρακολουθούν» είπε αρχικά ο Γιώργος Τερζόγλου, με τον αδερφό του Σπύρο να δηλώνει:

«Χαίρομαι που και φέτος θα έχω τη δυνατότητα να παίξω στη Ξάνθη. Πέρυσι αγωνίστηκα στη διοργάνωση με συμπαίκτη τον Θωμά Δημητριάδη που φέτος θα τον έχω αντίπαλο, ενώ επιτέλους ο Γιώργος Καλιανίδης θα έχει φέτος την ευκαιρία να ζήσει την ατμόσφαιρα στη Ξάνθη».

Πέρυσι ο Γιώργος Τερζόγλου ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον νυν συμπαίκτη του Ιάσονα Κανέλλο, με τον οποίο φιλοδοξούν στην Ξάνθη να ανέβουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

«Το 2022 που αγωνιζόμουν με τον Ραφαήλ Μπανιώτη το απολαύσαμε και παίξαμε δυνατά παιχνίδια. Δυστυχώς όμως χάσαμε στον ημιτελικό κόντρα στον Ιάσονα Κανέλλο, με τον οποίο φέτος παίζουμε μαζί. Στόχος μας με τον Ιάσονα είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε στο τέλος οι νικητές».

Οι αδερφοί Τερζόγλου ξεκίνησαν το βολεϊ από το σωματείο της πόλης, τον Ερμογένη, ο οποίος πέρυσι έδωσε δυναμικό παρών με τα παιδιά από τις ακαδημίες του.

«Ο Ερμογένης Ξάνθης, το σωματείο της πόλης ήταν πάντα παρών με τους μικρούς εθελοντές να προέρχονται από τις ακαδημίες του και είχαν τα παιδιά την ευκαιρία να δουν από κοντά μπιτς βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Τέτοιες εικόνες έχει ανάγκη η περιοχή μας» είπε ο Σπύρος Τερζόγλου και μαζί με τον Γιώργο έκαναν κάλεσμα στον κόσμο της πόλης να γεμίσει τις κερκίδες στην πλατεία Δημοκρατίας.

«Το τουρνουά στη Ξάνθη είναι από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο. Ο κόσμος πέρυσι θυμάμαι ήταν στις κερκίδες από το πρωί μέχρι το βράδυ και παρά την έντονη ζέστη έβλεπε τους αγώνες.

Και άλλες ομάδες που έπαιξαν το 2022 είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τον τόπο μας, για την φιλοξενία, το φαγητό και μας γεμίζει χαρά αυτό. Αν και είμαστε σίγουροι ότι οι κερκίδες θα είναι γεμάτες, καλούμε το κόσμο να έρθει όλες τις ημέρες για να δει από κοντά τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και να δημιουργήσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που είχε και πέρυσι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ