1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2023 01:01

Κάλεσμα εθελοντών για τo τουρνουά Beach Volley ATHENS GOLDEN CUP 2023

Στην Αθήνα και στην πλατεία Συντάγματος, από 13 έως και 16 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Athens Golden Cup 2023, κορυφαίο τουρνουά του Beach Volley και με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη (και το σύνολο των αγώνων σε live streaming).

Η διοργάνωση έχει ανάγκη την συμμετοχή εθελοντών για την κάλυψη των αγώνων σε ball retrievers, sand-levelers και scorers.


Για αυτό τον λόγο η Οργανωτική Επιτροπή απευθύνεται σε όλα τα σωματεία της Αττικής (ΕΣΠΑAΑ και ΕΣΠΕΔΑ) και έχει ετοιμάσει το παρακάτω πακέτο που προσφέρουμε στους εθελοντές για να παρευρεθούν στην διοργάνωση:

•Μπλουζάκι (τουλάχιστον από 2 για όλες τις ημέρες)
•Καπελάκι
•Σορτσάκι
•Διαπίστευση (με το επίσημο laynard της διοργάνωσης για πέρασμα στον λαιμό)

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης θα έχουν τις ακόλουθες παροχές:

•Αναψυκτικά Lipton Ice Tea και νερά
•Σνακ (σάντουιτς ή μπάρες δημητριακών).  
•Θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά στις τελετές λήξεως και θα μπούνε μέσα στο γήπεδο σε παράταξη και θα βγουν φωτογραφίες με τους κορυφαίους του Beach Volley.
•Θα βραβευτεί ένα παιδί (το πιο μικρό συνήθως, η και δύο αν είναι αγόρι-κορίτσι) με μπάλα με υπογραφές των νικητών.

Στο τέλος θα υπάρχουν και κληρώσεις μεταξύ όλων των παιδιών και θα κληρωθούν:
•Ένα κινητό τηλέφωνο
•Αθλητικά είδη από Εθνικές ομάδες με εθνόσημο κλπ
•Μπάλες Beach Volley

Όσον αφορά την οργάνωσή τους:

1. Ημέρα συγκέντρωσης των παιδιών θα είναι η Τετάρτη 12/7 και ώρα απογευματινή στο Σύνταγμα για καταγραφή σε σχετική φόρμα και παραλαβή ρουχισμού.

2. Υπεύθυνοι επικοινωνίας και συντονισμού θα είναι οι προπονητές:
Κώστας Αθανασόπουλος, 6972 552828
Αντώνης Πούμπουρας, 6945 878770 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3. Ενημέρωση για τα καθήκοντα τους (ball retrievers θα επαναφέρουν τις μπάλες στο γήπεδο, sand-levelers θα ισιώνουν την άμμο και scorers θα κρατάνε το σκορ).  Η βάρδια θέλει περίπου 6-8 παιδιά στο γήπεδο.

4. Καθορισμός ωραρίου (θα το χωρίσουμε σε 2-3 βάρδιες ώστε να είναι για 3-4 ώρες το πολύ κάθε παιδί).

5. Ανάλογα με την ηλικία τους (από 10 έως 18 ετών) θα επιμεριστούν και τα καθήκοντα τους εντός γηπέδου, ενώ κάποια παιδιά πιο μεγάλης ηλικίας μπορούν να καλύψουν και άλλες ανάγκες όπως η διανομή νερών στους αθλητές και η τροφοδοσία των ψυγείων.   

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού επιδιώκει να παρέχει στους εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην διοργάνωση, μια αξέχαστη και ωφέλιμη εμπειρία ζωής.  

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ,

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΟΠΑΝΔΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ