1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2023 15:16

ΕΣΠΕΔΑ: Τουρνουά Vintage beach volley την Κυριακή 2 Ιουλίου

Μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων Vintage/Μη ενεργών αθλητών-αθλητριών, έρχεται η σειρά του Vintage Beach Volley, την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Το volley δεν σταματά ακόμα και το καλοκαίρι, με τον βασιλιά των καλοκαιρινών αθλημάτων, το Beach Volley να βροντοφωνάζει παρών.Ο Παύλος Μπελιγράτης (Anima Club) και ο Γιώργος Κερκινές, διοργανώνουν τουρνουά Beach Volley υπό την αιγίδα της ΕΣΠΑΑΑ και της ΕΣΠΕΔΑ, με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα Vintage την αγωνιστική χρονιά 2022-23.

Στον εκπληκτικό πολυχώρο του Anima Club στην Ανάβυσσο, το παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους δεν σταματά και τα 3 γήπεδα beach volley που διαθέτει, σας περιμένουν για πολλούς αγώνες.

Στους νικητές θα μοιραστούν δώρα από την Ganopharm, με τα πρωτοποριακά προϊόντα σε Συμπληρώματα διατροφής και Φυτικά Καλλυντικά. H Ganopharm θα μοιράσει δώρα και στους παρευρισκόμενους μέσω ειδικού stand που θα βρίσκεται στους χώρους του Anima Club.

Μην καθυστερείτε λοιπόν, οργανώστε την ομάδα σας και δηλώστε συμμετοχή στο 6945547495 (Γιώργος Κερκινές) ή στο 6944385031 (Παύλος Μπελιγράτης).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές-αθλήτριες  που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα Vintage/Μη ενεργών αθλητών-αθλητριών την αγωνιστική περίοδο 2022-23 και για την συμμετοχή θα χρειαστεί η επίδειξη του Δελτίου Αθλητικής Ιδιότητας σε κάποια από αυτά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ