1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2023 16:48

Patras open: «Χάρισε ζωή»: Ανεβαίνει το ενδιαφέρον και η ανάγκη για βαθμούς

Με λιγότερο από δύο εβδομάδες να απομένουν για το Xanthi Grand Slam (6-9 Ιουλίου), του δεύτερου Grand Slam για το σιρκουί του 2023, το ενδιαφέρον και η ανάγκη για βαθμούς μεγαλώνει.

Γι'αυτό το λόγο το PATRAS OPEN-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ το οποίο θα γίνει 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου με συντελεστή 0,4 στην πανελλήνια βαθμολογία και συνολικό χρηματικό έπαθλο 1.500€ θα φιλοξενήσει μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλος την διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ 2023.

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στο "Χάρισε Ζωή", στο Κέντρο Προσέλκυσης και Ενημέρωσης εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Πανεπιστημίου Πατρών που με συνεχείς δράσεις το τριήμερο θα ενημερώσει και θα εγγράψει νέους εθελοντές δότες, ενώ η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα αποτελέσει τον μεγάλο υποστηρικτή. Σημαντική είναι και η συνεισφορά του Δήμου Πατρέων, της ΕΣΠΕΠ και της Παναχαϊκής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην καρδιά της Πάτρας και στις όμορφες εγκαταστάσεις του Patras Beach House που βρίσκονται μέσα στο στάδιο της Παναχαϊκής.

Στο Νο1 του ταμπλό των ανδρών βρίσκονται ο Ιάσων Κανέλλος με τον Σταύρο Ντάλλα που για πρώτη φορά θα αγωνιστούν ως συμπαίκτες. Ακολουθούν στο Νο2 οι νικητές του Open στην Βάρη, ο Ιάκωβος Καφούρος με τον Χρήστο Τσιγαρίδα, ενώ στη διοργάνωση θα αγωνιστούν και γνωστά ονόματα της σάλας, όπως ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, καθώς και οι Νίκος Χριστόπουλος, Κώστας Βασιλάκος.

Στο Νο3 βρίσκεται ο πατρινός Νίκος Ντόντης που σε αυτή τη διοργάνωση θα έχει συμπαίκτη τον Μπεν Μάλεσιτς και αμέσως μετά βρίσκονται ο Γιάννης Αλεξίου με τον Βασίλη Κατσακούλα.

Οι νικήτριες του Open στην Ίο Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη και οι φιναλίστ Βασιλική Ματιάδη, Αναστασία Σιρίνινα βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του ταμπλό των γυναικών και ακολουθούν οι Πέρσα Σακελλαρίδη, Έλενα Χαντζή, καθώς και οι Δήμητρα Καραγκούνη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου που είχαν βγει 2ες στο Grand Slam της πλατείας Αριστοτέλους.

Συνολικά 52 ομάδες σε άνδρες και γυναίκες θα αγωνιστούν στο PATRAS OPEN-ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ, οι αγώνες του οποίου θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής 30/6 με τα προκριματικά και στα δύο φύλα.

Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα μεταδοθούν σε live streaming αλλά και τηλεοπτικά μέσω του Ionian Channel.

Η Entry List ανδρών ΕΔΩ.

Η Entry List γυναικών ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ