1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2023 21:49

Diavata Juniors Open: 2Χ2 για Βένιο, Χρηστάκο, πρώτο φετινό χρυσό για Κουκουδίτσκα, Λιόφτη

Το 2Χ2 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ τζούνιορς έκαναν οι Κρητικοί Κώστας Βένιος και Ιπποκράτης Χρηστάκος, οι οποίοι μετά το Thessaloniki Juniors Open στην πλατεία Αριστοτέλους, ανέβηκαν στην κορυφή και του Diavata Juniors Open. Στα κορίτσια, οι Θεσσαλονικιές Κυριακή Κουκουδίτσκα και Κατερίνα Λιόφτη ήταν οι μεγάλες νικήτριες.
Όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν στην άμμο του ΔΑΚ Διαβατών στην δυτική Θεσσαλονίκη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν όμορφο θέαμα σε όλους όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες.

Στον τελικό των αγοριών, ο Κώστας Βένιος με τον Ιπποκράτη Χρηστάκο επικράτησαν του Θανάση Γιαννόπουλου και του Γιώργου Παπανικολάου με 2-0 (21-15, 21-11) σετ και πήραν το χρυσό μετάλλιο χωρίς να χάσουν σετ στην διοργάνωση.

Την πρώτη θέση που έχασαν στις λεπτομέρειες στην πλατεία Αριστοτέλους κατέκτησαν στα Διαβατά οι Κυριακή Κουκουδίτσκα και Κατερίνα Λιόφτη, οι οποίες στον τελικό του τουρνουά επιβλήθηκαν της Δανάης Αραμπατζή και της Ελένης Καλουτσάκη με 2-0 (21-14, 21-10) σετ.

Όλα τα αποτελέσματα και η τελική κατάταξη του Diavata Juniors Open ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ